Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

0

Glovo, jedna od vodećih višekategorijskih aplikacija na svetu, najavio je novu saradnju sa Spotify-jem, najpopularnijom pretplatničkom uslugom za audio strimovanje, kako bi ponudili Spotify Premium postojećim i novim korisnicima Glovo Prime-a.

U okviru ovog partnerstva, korisnicima Glovo-a koji ispunjavaju uslove, biće ponuđen besplatan dvomesečni probni period Spotify Premium-a. Pored toga, korisnici koji se prvi put prijave za Glovo Prime mogu dobiti besplatan probni period u trajanju do četiri meseca za Spotify Premium. Ova ponuda će biti dostupna svim Glovo Prime korisnicima koji do sada nisu bili pretplatnici na Spotify Premium.

Korisnici će biti kontaktirani putem e-mail-a (samo korisnici koji su pristali na primanje marketing pošte će dobiti mail) sa više informacija o tome kako da iskoriste ponudu, uključujući i link ka Spotify stranici gde korisnici koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave za svoj besplatan probni period. Ako korisnik ispunjava uslove, otključava mu se besplatan probni period.

Glovo Prime je pretplatnički program za Glovo kupce koji im omogućava neograničene besplatne dostave i ekskluzivne promocije za Glovo ponudu hrane, namirnica i maloprodaje. Ova saradnja između Glovo-a i Spotify-ja povećava pogodnosti za nove članove Glovo Prime-a, koji će tokom probnog perioda Spotify Premium-a (uslovi se primenjuju)* sada moći, bez reklama, da slušaju Spotify-ev muzički katalog od preko 100 miliona pesama. Na Spotify-u korisnici takođe mogu uživati u 5 miliona podcasta i 375,000 audio-knjiga.

Share.

Leave A Reply