GFI Software predstavlja GFI Unlimited Solution Sets usmeren ka potrebama malih i srednje velikih firmi

0

Zebra Systems danas objavljuje dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets, namenjenom malim i srednje velikim firmama. GFI Software, provajder sigurnosnih rešenja u poslovnim mrežama, upotrebio je ranije osmišljeni softverski paket GFI Unlimited za pripremu tematski fokusiranog seta alata GFI Unlimited Solution Sets. Pažljivo odabrani proizvodi u paketima Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security omogućavaju brzu, jednostavnu i automatizovanu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte, koji su danas preko potrebni za održavanje kontinuiteta poslovanja malih i srednje velikih kompanija.

Ovakve kompanije su pod stalnom pretnjom krađe, zaključavanja i eventualne neželjene objave podataka. Uz to, poput velikih kompanija, i njima je potrebna viši nivo sigurnosti za udaljeni rad. S druge strane, IT proračuni su još niži nego pre, komunikacioni i sigurnosni alati koji se koriste ne uključuju sveobuhvatnu funkcionalnost, a IT administratori se suočavaju sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima.

Unlimited Secure E-mail nudi sveobuhvatnu zaštitu u području koje je najčešća meta sajber napada – preko 90% malvera do kompanija stiže e-poštom. Zbog toga, ovaj paket uključuje rešenje za e-mail servere i klijente sa šifrovanom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s četiri antivirusna mehanizma različitih proizvođača, kao i funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

Programski paket Unlimited Network Security iz pretplate GFI Unlimited pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu kompanije uz funkcionalnosti firewall-a, zaštite od virusa i neželjene pošte, kao i alata za procenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Komplet pruža zaštitu mrežnog opsega, mrežnog prometa, krajnjih tačaka i izveštavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.

“GFI Unlimited Solution Sets najvažnija je vest za naše kupce u posljednjih nekoliko godina,” rekao je Den Bir, izvršni direktor kompanije GFI Software. “U današnjim vrlo dinamičnim i nepredvidivim vremenima, naši softverski paketi pružaju sigurnost da će dve najvažnije infrastrukture svake kompanije – korporativna mreža i e-pošta – ostati što dostupnije i funkcionalnije pod bilo kojim okolnostima. A sve to dolazi u istom, razumnom i pristupačnom cenovnom paketu tipičnom za model licenciranja GFI Unlimited.”

Informacije o novim softverskim paketima dostupne su na sledećim web adresama:

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/secure-email

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/network-security

Share.

Leave A Reply