GateBizz ovog meseca lansira Kickstarter kampanju zaThreendie projekat

0

Kompanija GateBizz Communications u protekle 2 godine aktivno razvija projekat Threendie namenjen zanezavisne modne dizajnere.


Jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije je namenjena modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će moći samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju. Tokom ovog meseca planira se lansiranje Kickstarter kampanje.

Modni dizajn u tri dimenzije

Ideja projekta je da se, sa jedne strane, nezavisnim dizajnerima pruži mogućnost da besplatno promovišu svoj rad i umetnost u virtuelnim 3D izlozima, a sa druge strane, ljubiteljima modnog dizajna i trendova omogući da uživaju u razgledanju raznovrsnih kreacija i autentičnih stilova.

Pored osnovne ideje, planirano je da se ova web platforma razvija u pravcu jedinstvene, socijalne modne mreže, na kojoj će modni dizajneri širom sveta moći da se predstave na do sada neviđen način, ali i da razmenjuju iskustva, utiske i upoznaju druge ljude sličnih interesovanja. Najveća prednost ovog internet sajta, u odnosu na druge sa sličnim konceptom, je u tome što će dizajneri sada moći da uz pomoć svojih skica i fotografija samostalno predstave svoje kreacije u 3D okruženju, a ne na klasičnim web stranama. U budućnosti, platforma će moći da služii u prodajne svrhe.

Share.

Comments are closed.