Forum budućih lidera 2015: Od studenta do talenta!

0

Studentska organizacija AIESEC Srbija, lokalna kancelarija Singidunum, nastavlja tradiciju organizovanja konferencije koja ima za cilj isticanje značaja modernog poslovanja i neformalnog obrazovanja u XXI veku.

Ovogodišnji Forum budućih lidera održaće se u periodu od 20. do 22. aprila, kao i 04.maja, na Univerzitetu Singidunum, a sastojaće se iz dva dela:

  • edukativnog dela, koji je sastavljen iz predavanja i interaktivnih radionica, i ima za cilj neformalnu edukaciju studenata, predstavljanje značaja timskog rada, internacionalizma, kao i sticanje veština koje mladim ljudima pomažu da budu relevantniji na tržištu rada.
  • rešavanja studije slučaja u oblastima IT-ja i marketinga, gde će učesnici imati prilku da iznesu svoje ideje i mišljenja za rešavanje problema iz realnog poslovanja kompanija. Najboljima će biti obezbeđene i prigodne nagrade.

Kao i prethodnih godina, edukativni deo konferencije će se sastojati iz 3 tematska dana – 20.april je rezervisan za Start Up i IT, 21.april za Marketing & PR, a 22. april za HR deo – pripremni seminar za rad u kompanijama.  Case study show će se održati 04.maja.

Izuzetno kvalitetna predavanja, radionice i debate su nešto što uvek obeležava Forum budućih lidera, pa nema razloga da tako ne bude i ove godine. HR procesi u kompanijama, značaj IT podrške za velike kompanijske sisteme, kako pokrenuti sopstveni biznis, šta znači biti dobar PR – samo su neke od tema koje će se i ovoga puta dotaći.

Pored svega ovoga, AIESEC vam je ove godine obezbedio da se tokom cele konferencije možete prijaviti za program  stručnih, plaćenih praksi u inostranstvu – Global Talent, u oblastima marketinga i IT-ja.

Ove godine, projekat podržavaju: Serbian Business Systems i Univerzitet Singidunum kao generalni partneri, kao i IN2, Bonex inženjering, SEEIct, Business Info Group, Kreativne inovacije, Dom omladine Beograda, portal Dan u Beogradu, Telegroup, NLP Institut, EY, kao i mnogi drugi kvalitetni partneri i predavači.

Prijavu možete popuniti na sledećem linku: http://bit.ly/forumbudućihlidera2015.

 

Pored toga, ako želite da postanete deo najveće međunarodne studentske organizacije – AIESEC, prijavu možete popuniti: https://podio.com/webforms/8955175/661657 .

 

Share.

Comments are closed.