Fokus #iRevolucija2015 – internet preduzetništvo

0

Konferencija namenjena internet trendovima po drugi put u Valjevu, u subotu 14. novembra

Konferencija o najnovijim internet trendovima u digitalnom dobu #iRevolucija2015 održava se i ove godine u Valjevu. Internet konferencija, na kojoj će učestvovati neki od najpoznatijih veb preduzetnika, IT stručnjaka, uspešnih Valjevaca i Valjevki u oblasti internet poslovanja, kao i online medija, održaće se u subotu, 14. novembra u Centru za kulturu, sa početkom u 11 sati.

#iRevolucija2015 otkriva najnovije internet trendove, promoviše dobru praksu, ohrabruje mlade da pokrenu svoj biznis, podstiče internet preduzetništvo, podržava kulturu, kreira nove mogućnosti i umrežava zajednicu. Kroz šest predavanja i panel diskusiju #iRevolucija2015 doprinosi razumevanju najnovijih internet fenomena i približava mogućnost zarade na internetu. Fokus ovogodišnje iRevolucije je internet preduzetnišvo kroz model 4P: predavanja, panel, promocija i provod.

Učesnici #iRevolucija2015 su Ivan Ćosić, osnivač konferencije wwvrsac koja promoviše princip – Živi lokalno, radi globalno, odnosno ljude koji žive i rade koristeći internet za posao, zatim osnivač B2B platforme Knowledge Market Nikola Jovanović, koji će iz ličnog iskustva govoriti o usponima i padovima jednog startapa. O pametnim automobilma i primeni interneta u njima, govoriće Goran Milovanović, koji radi u HM Technik GmbH u Nemačkoj, dok će tema veb preduzetnika i blogera Miloša Petrovića biti “Potencijali internet poslovanja”. Predavanje o online medijima, njuzovca Nenada Milosavljevića nosi naziv Njuz.net vs Stvarnost.net, nakon koga će Marija Gavrilov, IT blogerka Startit-a, gde pokriva IT obrazovanje, preduzetništvo i nove tehnologije, govoriti na temu „Preduzetnik se po riziku poznaje“.

Na #iRevolucija2015 biće održana i panel diskusija pod nazivom Valjevo gruVA, koja donosi entuzijazam uspešnih Valjevaca i Valjevki, Marije Laganin (eUprava) Miloja Mijatović (DTC) i Ive Novičić (Iva did it), podstiče kritičko mišljenje i razmenu ideja, ohrabruje da istrajemo i budemo kreativni.

Na kraju konferenije, nastupiće Pop hor Muzičke škole „Živorad Grbić“, a za kasnije večernje sate, kao i prethodne godine, planirana je žurka.

Organizatori #iRevolucija2015 u Valjevu je udruženje građana “iRevolucija” sa prijateljima, koji su prošle godine pokrenuli ovu konferenciju sa ciljem da se i u ovom gradu govori o revoluciji u prenosu informacija, značaju i primeni poslovnih i društvenih mreža, uticaju i edukativnom karakteru blogova, alternativnoj valuti na internetu – bitkoinu, tradicionalnim i online medijima. Generalni pokrovitelj #iRevolucija2015 je Grad Valjevo, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Više informacija na sajtu konferencije http://2015.irevolucija.net/

Share.

Comments are closed.