Fleksibilno rešenje za bilo koje preduzeće

0

Kompanija Toshiba Europe na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2015 predstavlja softversko rešenje za upravljanje emitovanjem digitalnih sadržaja na profesionalnim ekranima – „Business Vision“. Dostupan u standardnoj i naprednoj verziji, softver korisnicima omogućuje jednostavno rukovanje i upravljanje, i pogodan je za kompanije svih veličina. Business Vision je izuzetno prateće rešenje Toshibinog postojećeg i budućeg asortimana profesionalnih ekrana koje uz upravljanje samim uređajima pruža mogućnost fleksibilnog kontrolisanja i kreiranja rasporeda prikazivanja sadržaja u raznovrsnim konfiguracijama ekrana.

Fleksibilan softver za specifično prilagođen sadržaj

Nojs, Nemačka, 11. februar 2015. – Osmišljen za personalizaciju primene ekranskih sistema, novi Toshibin softver nudi brojne instalacione opcije za fleksibilnije upravljanje sadržajem. Bilo da je konfigurisan kao samostalan sistem za jedan ekran, kao lokalni server za više ekrana na istoj lokaciji, ili kao sistem zasnovan na platformi informatičkog oblaka (cloud) za daljinsko upravljanje mnoštvom ekrana na različitim lokacijama – postoje opcije koje odgovaraju bukvalno svakoj firmi-korisniku. Softver je inicijalno dostupan na Open Pluggable Specification (OPS) jedinici što omogućuje instaliranje na većini Toshiba profesionalnih ekrana, pa i postojeći korisnici mogu brzo i jednostavno da kontrolišu svaki aspekt svog rešenja za digitalno reklamiranje, od sadržaja do rasporeda, podešavanja i administriranja sistema.

Sofisticiran sistem upravljanja sadržajem (CMS) rešenja Business Vision podržava sveobuhvatnu gamu formata čime se eleminiše potreba za eksternim uređajem za reprodukovanje. Mogu se kombinovati video, slike i tekst u kreiranju potpuno prilagođenih rešenja emitovanja, sa sadržajem koji obuhvata i „vidžete“ za društvene medije, razne izvore sa interneta i onlajn informacije pribavljene RSS tehnologijom.

Za postizanje što boljih efekata, sadržaj može da se konfiguriše i uz pomoć unapred definisanih šablona prikaza i tako efikasnije dopre do kupaca i klijenata. U naprednoj verziji softvera korisnici mogu da kreiraju sopstvene originalne šablone, što obično zahtevaju kompanije koje žele da usaglase emitovani sadržaj sa svojim sveukupnim brendiranjem i materijalima. Sadržaj i šabloni prikaza mogu da se programiraju po satima, danima ili nedeljama, i tako postigne maksimalan efekat uticanja na gledaoce u poslovnom okruženju. I sve to radi bez problema sa ugrađenim komandama u modelima koji podržavaju novi softver. Omogućavanjem prilagodljivog upravljanja sadržajem, čime se postižu izvanrednei rezultati, ovaj softver je ujedno i nadogradnja i unapređenje postojećih Toshibinih rešenja.

Toshiba Business Vision predaje komunikaciju „u ruke“ korisnicima, jer omogućuje kreiranje rasporeda emitovanja bilo za pojedinačan ekran ili grupu uvezanih ekrana. Softver podržava i horizontalnu i vertikalnu orijentaciju ekrana, plus spajanje ekrana u video-zidove, kao konfiguracije podeljenih slika na ekranima čime olakšava upravljanje preko jednog jedinog ulaznog izvora.

Potpuna kontrola nad komunikacijom

Toshibin softver razvijen je u poslovnom duhu – pomaže da se kreira dopadljiv i primamljiv sadržaj koji pleni, dok istovremeno administratorima obezbeđuje jednostavan i sofisticiran sistem za upravljanje.

Iza scene, Business Vision pruža detaljan nivo informacija o uređaju i prikazu, što korisnicima pomaže da sa lakoćom upravljaju svojim ekranskim rešenjem. Sa jedne udaljene lokacije  administratori mogu da proveravaju status preuzimanja, skladištenja i korišćenja sadržaja, a povrh toga i da uoče potencijalne probleme i pre nego što se zaista pojave, i tako održavaju pun nivo operativnosti. U naprednoj verziji, istorija i odziv uređaja mogu da se beleže i čuvaju. Ova verzija takođe omogućava kreiranje sistemskih pravila, među kojima i korisnička prava administriranja i drugih dozvola ¬- na tri nivoa; tu je i kontrola materijala prema lokaciji emitovanja – što je idealno za starosna ograničenja video sadržaja ili teksta.

Toshibin Business Vision softver biće dostupan preko OPS jedinica u Evropi tokom prvog tromesečja 2015.

Share.

Leave A Reply