Exit i Viber pokrenuli globalni konkurs za dizajn stikera “Moja Exit Avantura”!

0

Exit festival i Viber pozivaju sve kreativce širom sveta da učestvuju na premijernom takmičenju za dizajn Viber stikera!

Novi Sad/London, 22. mart 2016.   Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber – jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, najavljuju zvaničan početak zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera – “Moja Exit Avantura”. Zajedno sa partnerskim “Sea Dance” festivalom u Crnoj Gori, Exit je zaslužan za najoriginalniji svetski festivalski paket – Exit Avanturu: dva nagrađena festivala na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje! Poznat po specifičnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, Exit festival se održava na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u  Novom Sadu, Srbija – dok je Sea Dance festival smešten u Crnoj Gori na Jazu, jednoj od najlepših plaža na Jadranskom moru. Jedinstveni prizori, začinjeni nezaboravnim muzičkim nastupima i pomešani sa istinski pozitivnim vibracijama posetilaca festivala pružaju snažan i potpuno drugačiji doživljaj.

Exit foto

EXIT Magic – Zvanični trejler  EXIT Avanture 2016: https://youtu.be/qdBcYUuLyqg

Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kaoi na festivalskog načina života – u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje će nadgledati organizacija“Talenthouse”, koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona. Jedan srećni umetnik, odabran od strane zvaničnog žirija, će dobiti nagradu u iznosu odUSD $3.000, dok će pobednički dizajn biti pretvoren u stiker paket na Viberu spreman za preuzimanje. Žiri će takođe izabrati i četiri istaknuta umetnika koji će osvojiti po USD $500. Svi oni će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobednik konkursa će biti pozvan da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.

   Zvaničnu Početnu stranicu konkursa “Moja EXIT Avantura” možete naći na sledećem linku:   https://www.talenthouse.com/i/create-a-viber-sticker-pack-inspired-by-exit-adventure-sr

 Dusan Kovačević, osnivač Exit festivala pozvao je sve kreativne umove da se priključe konkursu naglašavajući: “Exit je u poređenju sa ostalim velikim festivalima jedinstven u pogledu istorije, raznolikosti muzike i društvenog aktivizma. Podstičem vas da pretočite magiju čitave Exit Avanture – kako Exita, tako i Sea Dance festivala – u šarene i zanimljive Viber stikere koja će živeti 365 dana godišnje zahvaljujući vašem kreativnom radu”.

 Erez Šošer, kreativni direktor Vibera,dao je značajan savet svim učesnicima: “Tražimo kreativne stikere koji će zabeležiti energiju i vibracije Exita, a koji će biti bitni i ljudima van okvira festivala. Što je stiker korisniji, tako će postati popularniji, pa razmišljajte o tipovima stikera i fraza koje volite svakodnevno da koristite sa svojim prijateljima. Odabrani dizajn stikera će biti mešavina praktičnosti i jedinstvenih vrednosti Exit festivala”.

 EXIT Avantura 2015 – Zvanični film o održanom događaju: https://youtu.be/ebe9YwSQu7A

Saznajte prvi sve o Exit Avanturi!

I pre nego što krenete na Exit Avanturu, od danas možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći Exit Adventure Public Chat na Viberu! Izvođači na Exit Avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Ovde možete pratiti javni čet: http://viber.com/exit.

Share.

Comments are closed.