Epson predstavlja novi štampač za etikete bez podloge za ugostitelje i maloprodaju

0

Ekološki prihvatljiv i jednostavan za integraciju, ePOS štampač računa namenjen naručivanju hrane za poneti i dostavama

Epson, vodeća kompanija na svetskom tržištu štampača za račune i priznanice, predstavio je najnoviji ePOS štampač za etikete za tržište naručivanja hrane za poneti, usluge klikni i preuzmi i dostave.

TM-L100 je kompaktan štampač za etikete bez podloge koji nudi potpunu i jednostavnu integraciju sistema ePOS iOS, Android i Java s postojećim POS sistemima korisnika. Štampač uključuje i mogućnost povezivanja putem Bluetooth tehnologije uz funkcionalnost brze sinhronizacije i punjenja, što znači da korisnici mogu brzo i praktično da sinhronizuju svoje uređaje s postojećim sistemima u radnom procesu. Uređaji poput tableta sada rade efikasnije, uz veću produktivnost, manje grešaka i brže vreme štampe etiketa.

Važno je istaći da novi ekološki prihvatljiv štampač štampa etikete bez plastičnog otpada i štedi vreme jer nije potrebno uklanjati poleđinu medija. Upotrebom štampača za etikete smanjuju se i greške povezane s ručno ispisanim etiketama, a podaci kao što su ime kupca, adresa dostave i prehrambeni sadržaj jasno su prikazani.

Štampač bez podloge podržava brojne medije bez plastike, među ostalim, debele, polutrajne izuzetno lepljive etikete 1. Druga značajna ekološki prihvatljiva funkcija je Epsonova napredna funkcija smanjenja papira koja znatno smanjuje potrošnju papira i stvaranje otpada.

Herve Tevenin, menadžer proizvoda za etikete u kompaniji Epson Europe, izjavio je:

„Novi TM-L100 osmišljen je kako bi pružaocima usluge naručivanja hrane za poneti, usluge klikni i preuzmi i dostave olakšao, pružio efikasniji rad i uštedeo vreme uz dodatnu pogodnost upotrebe ekološki prihvatljivih etiketa bez plastike. Etikete bez podloge mogu poboljšati radne procese uklanjanjem potrebe za ručnim odlepljivanjem i ispisivanjem etiketa, što oduzima mnogo vremena i podrazumeva moguće greške. TM-L100 proizvodi jasne, čitljive etikete i može sadržavati niz korisnih informacija kao što su pojedinosti o kupcu i prehrambeni sadržaj. Uz ugrađena ePOS rešenja, TM-L100 može se vrlo jednostavno integrisati.”

Novi TM-L100 dostupan je od februara 2022. godine.

Share.

Leave A Reply