Epson otkriva najnoviju generaciju visoko lumenskih 3LCD projektora na ISE 2022. godine

0

Epson, vodeći svetski brend projektora i lider na tržištu profesionalnih displeja širom EMEA tržišta, lansirao je svoju najnoviju generaciju kompaktnih, efikasnih i ultra-laganih 3LCD projektora visokog lumena. Projektori će biti izloženi na štandu 3J100 na ISE sajmu u maju.

Nadovezujući se na uspeh EB-L20000U serije, Epsonova serija 3LCD projektora PU2200U visokog lumena uključuje najmanje i najlakše modele od 20.000 lumena na svetu (EB-PU2220B / EB-PU2120V) koji su 70% manji od svojih prethodnika (EBL20000U).

Novi asortiman korisnicima nudi značajne prednosti uključujući znatno smanjenu veličinu i težinu, lakšu instalaciju i podešavanje, pojednostavljeno održavanje i odličan kvalitet slike. Nova serija ultra-lakih, kompaktnih laserskih projektora dizajnirana je za upotrebu u velikim auditorijumima, događajima uživo, koncertima, konferencijskim salama, gde pruža impresivna iskustva.

Asortiman nudi značajne prednosti za životnu sredinu, uključujući mnogo manju potrošnju energije, značajno smanjene zahteve za pakovanje sa manjim uticajem na životnu sredinu, jer smanjena težina i veličina znači da su projektori lakši za skladištenje, transport i instalaciju, štedeći prostor u skladištu, kao i troškove rada i isporuke.

Serija PU2200 uključuje modele od 13.000lm, 16.000lm i 20.000lm, nudeći WUXGA rezoluciju sa 4K poboljšanjem, HDR i napredne funkcije instalacije. Kompaktan i lagan asortiman nudi mnoštvo funkcija koje su od velike koristi za sektor iznajmljivanja i ugradnje, kao što je kompatibilnost sa postojećim Epson sočivima. Projektori se lako integrišu sa postojećom infrastrukturom, nudeći i fleksibilnost instalacije i takozvanu „fit and forget“ pouzdanost.

Svi modeli u asortimanu uključuju funkcionalnost koja omogućuje jednostavnu instalaciju, slaganje, fleksibilnost sočiva i kontrolu. Asortiman uključuje ugrađenu obradu za slaganje bez računara, što znači da se dva podržana projektora mogu složiti da bi se udvostručila osvetljenost bez potrebe za eksternim računarskim softverom. Dodatne funkcije uključuju NFC funkcionalnost za jednostavniju instalaciju, omogućavajući komunikaciju između projektora i NFC kompatibilnih Android pametnih uređaja, čak i kada je projektor isključen.

Novi asortiman takođe uključuje poboljšanu zaštitu od prašine jer hermetički zatvoren optički motor i jedinica laserskog izvora svetlosti sprečavaju kontaminaciju prašine kako bi se obezbedila poboljšana izdržljivost. Optički motor i modul izvora svetlosti imaju IP5X sertifikat, a Epson koristi visokoefikasni sistem tečnog hlađenja kako bi postigao dodatnu pouzdanost.

„Veoma smo uzbuđeni što možemo da najavimo našu najnoviju generaciju ultra-lakih, kompaktnih projektora visokog lumena“, dodaje Massimo Pizzocri, potpredsednik odeljenja za prodaju i marketing video projektora u kompaniji Epson. „Uveren sam da će ova nova 3LCD platforma za ekrane postati merilo za kvalitet i fleksibilnost u industriji, a ne samo uštedu vremena za instalaciju i troškove isporuke, ali i smanjenje uticaja na životnu sredinu za važan i rastući tržišni segment od 20.000 lumena.”

„Kao vodeći svetski proizvođač projektora, veoma smo pažljivo slušali naše kupce i verujemo da ova nova serija projektora odgovara potrebama tržišta za kompaktnijim, lakšim, pouzdanim i svestranim rešenjima za ekrane visokog lumena koji štede prostor”, zaključuje on.

Share.

Leave A Reply