Endava otvorila novu kancelariju u Kragujevcu

1

Prelazak u novi, modeniji prostor koji podržava hibridni model poslovanja, izražava težnju kompanije da ostane konkurentna na lokalnom tržištu

Na blizu 700 m2, u prostorijama zgrade poznatije kao Centrotextil, jedan od vodećih provajdera rešenja za digitalnu transformaciju koji već više od tri godine posluje u Kragujevcu, kompanija Endava, otvorila je novu kancelariju. U kragujevačkom predstavništvu, drugom po veličini u Srbiji, trenutno rade timovi koji razvjijaju softverska rešenja za telekomunikacije, elektronska plaćanja, logistiku i dr., a prelazak na novu, modernu lokaciju, odražava posvećenost kompanije stvaranju inovativnih radnih prostora koji podržava hibridni način rada.

Novootvorena kancelarija u Kragujevcu će biti posebno dizajnirana kako bi omogućila najbolje hibridno radno iskustvo, zasnovano na aktivnostima, uključujući prostor za rad, ali i prostore za saradnju u kojima ljudi mogu da komuniciraju, povezuju se i dele znanja i iskustva.

„Kragujevac, kao naš drugi po veličini razvojni centar u Srbiji, je od velikog značaja za dalji rast našeg tima, kako zbog jakog tehničkog uporišta, tako i zbog specifičnih domenskih znanja, akumiliranih kroz godine iskustva u pojedinim industrijskim granama”, rekao je Slobodan Bogdanović, generalni menadžer Endave za Srbiju (Country Manager).

Endava nastavlja da bude deo lokalne IT zajednice u Kragujevcu, doprinoseći razvoju lokalnih talenata kroz različite vrste obuka i treninga u okviru sistema formalnog i neformalnog obrazovanja. Novi radni prostor u Kragujevcu pružiće mogućnost okupljanja zajednice i u prostorijama kompanije.

Foto: Endava

Share.

1 Comment

  1. I normalno, nula otvorenih radnih mesta za ofis u Kg-u, koga ovakve vesti uopšte treba da zanimaju…

Leave A Reply