Endava osvojila Grand Pri za Srbiju na Employer Brand Awards Adria festivalu

0

Prvi regionalni festival koji promoviše dobre employer branding prakse Best Employer Brand Awards Adria održan je u Zagrebu u organizaciji Career centra. Nagrade za najbolje rezultate u pogledu zadovoljstva zaposlenih, a koje u širem kontekstu zovemo upravljanje brendom poslodavca, dodeljene su kompanijama iz osam zemalja iz okruženja. Na tržištu Srbije najviše se istakla Endava, koja je osvojila Grand Pri u nacionalnoj kategoriji.

Ova nagrada se dodeljuje za sveobuhvatnu implementaciju employer brand strategije, internu i eksternu komunikaciju, kreativnost rešenja, kvalitet kampanja, inovativnost i postignute rezultate u prethodnoj godini. Endava je imala najbolji ukupan rezultat u svim kategorijama u kojima se takmičila, a koje se odnose na interne inicijative okrenute zaposlenima, kao i događaje koje je kompanija organizovala a imali su za cilj deljenje znanja sa IT zajednicom u Srbiji i regionu

“Naš najvažniji interni cilj je progres naših zaposlenih. Zbog toga kontinuirano ulažemo u njihov lični i karijerni razvoj, osnažujemo interne i eksterne zajednice i podržavamo jedni druge kroz razvijenu kulturu međusobnog deljenja znanja. Kao rezultat toga, već godinama unazad imamo afirmativnu statistiku koja pokazuje da se svaka treća osoba u kompaniji pridružila našem timu preko preporuka zaposlenih koji već rade u Endavi. I to je nešto što nas čini ponosnim na naše ljude i naš biznis i dokaz da radimo pravu stvar”, rekao je Remi Savu, genaralni menadžer Endave za Srbiju i regionalni menadžer za Adriatik Region u Endavi.

Pored Srbije, Grand Pri za employer banding na nacionalnom nivou dobilla je i Endavina kancelarija u Skoplju, Severnoj Makedoniji.

Dodela nagrada Best Employer Brand Awards Adria održana je treći put. Posle dva usprešma izdanja u Hrvatskoj, ovo je prvi put da Career centar takmičenje organizuje na regionalnom nivou.

Share.

Leave A Reply