Efikasnost kućne kancelarije počinje od rešenja za štampu

0

Promene koje su zadesile mnoge tokom poslednje dve godine predstavljaju dramatični preokret u načinu na koji radimo. Pre samo dve godine rad na daljinu je bio rezervisan za samostalne preduzetnike ili zanemarljivo mali broj radnika koji su imali mogućnost da rade od kuće, u većini slučajeva one koji rade za strane kompanije ili servise. Bez ikakve pripreme ili plana, mnoge kompanije i institucije su nevoljno upale u eksperiment rada od kuće, a zaposleni su morali da se prilagode.

Kako sve više kompanija usvaja hibridni način rada, gde veliki broj zaposlenih ima priliku da radi delimično ili potpuno od kuće, značajna ulaganja u IT infrastrukturu omogućavaju povezanost i sigurnost poslovanja sa bilo koje lokacije. Sa druge strane kućne kancelarije moraju pružiti sve ono što je potrebno zaposlenima, uključujući i rešenja za štampu i skeniranje dokumenata.

Izbor pravog štampača za kućnu kancelariju može itekako uticati na troškove rada od kuće, ne samo po pitanju potrošnog materijala već i u pogledu potrošnje energije i zagrevanja prostora. Jednostavno, štampač je alat koji je nezamenjiv za mnoge, a uz ograničen prostor koji imamo na raspolaganju u našem domu i želju da pronađemo ekološko i dugoročno isplativo rešenje, najnoviji EcoTank štampači iz Epsona predstavljaju najbolji izbor za kućnu kancelariju…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply