EESTEC Career Expo – Explore Europe

0

EESTEC Career Expo – Explore Europe je događaj namenjen studentima elektrotehnike i računarskih nauka širom Evrope. Održaće se 18. maja, uživo, u Beogradu kao i u online formatu.

Organizatori ovog događaja su studenti volonteri iz neprofitne i apolitične organizacije Electrical Engineering Students’ European Association, EESTEC (Istek). Istek se sastoji od 46 komiteta, rasprostranjenih u 24 države širom Evrope. Jedan od njih je i Lokalni Komitet Beograd, koji ima čast da ove godine organizuje ovako impozantan događaj.

Motivisani idejom o stvaranju različitih karijernih prilika za članove Udruženja koji učestvuju u Prolećnom Kongresu – najvećem okupljanju u organizaciji, LK Beograd je inicirao stvaranje projekta EESTEC Career Expo. Ovo je prvi događaj takve vrste u Isteku, uzevši u obzir da je namenjen za sve studente širom Evrope, a ne samo za članove.

Na ovom događaju, uspešne evropske kompanije i univerziteti će imati priliku da se predstave, kao i da prezentuju sve što mogu da ponude participantima. Kako se događaj održava i uživo i online, svaki student u Evropi će imati priliku da se pridruži.

Način na koji posetioci mogu da se priključe je:

  • Online štandovi – direktan kontakt sa predstavnicima kompanija
  • Online konferencija – prisustvovanje prezentacijama univerziteta i kompanija
  • Štandovi – uživo kontakt sa predstavnicima kompanija u Beogradu
  • CV baza – studenti mogu da pošalju svoj CV putem našeg sajta

Sve navedene aktivnosti su besplatne. Ovaj projekat je podržan od strane Central European Initiative.

Više informacija možete pronaći na sajtu springcongress.eestec.net i društvenim platformama: Instagram (@eestec_career_expo), Facebook (@EestecCareerExpo) i LinkedIn (EESTEC Career Expo – Explore Europe).

Share.

Leave A Reply