Dva nova imenovanja u višem rukovodećem timu kompanije Canon Europe za produkcionu štampu

0

Kompanija Canon Europe imenovala je dve nove više pozicije u timovima Prodaje i marketinga u produkcionoj štampi za Evropu. Alicia Cifré Trassierra imenovana je za Potpredsednicu (VP) za Evropu, Direktna prodaja produkcione štame, a Jennifer Kolloczek postavljena je na funkciju Više direktorke za planiranje, marketing i inovacije za Evropu, Produkciona štampa. Obe funkcije su na snazi od 1. juna 2022.

Alicia Cifré Trassierra, Potpredsednica za Evropu, Direktna prodaja  produkcione štampe

U svojoj novoj ulozi kao VP za Evropu, Direktna prodaja produkcione štampe, Alicia Cifré Trassierra biće odgovorna za postavljanje i implementaciju robusne strategije izlaska na tržište za direktnu prodaju produkcione štampe u EMEA regionu. Locirana u sedištu kompanije Canon Europe u Londonu, ona će blisko sarađivati sa širom poslovnom jedinicom za Digitalnu štampu i rešenja, koja uključuje timove Marketinga i inovacija, Usluga i podrške i Prodaja za radni prostor i partnere, kako bi se postigli prodajni ciljevi za Produkcionu štampu. Ona će takođe pružiti podršku Canon-ovim organizacijama nacionalne prodaje širom EMEA regiona kako bi se realizovali njihovi planovi izlaska na tržište i operativnog razvoja.

Sa preko 30 godina iskustva u industriji, uključujući preko 12 godina u kompaniji Canon Spain, Alicia donosi neprocenljivo iskustvo u svoju novu ulogu. Ona je obavljala različite funkcije tokom svoje karijere, od kontrole i planiranja poslovanja, budžetiranja i predviđanja, pa sve do poslovnih i prodajnih operacija. Na prethodnoj funkciji, Alicia je radila kao Direktorka produkcione prodaje za Canon Spain, a pre nego što je preuzela tu ulogu bila je Direktorka za proizvode produkcione štampe. 

Njoj će nadređeni biti Taz Nakamasu, Izvršni potpredsednik za digitalnu štampu i rešenja, Canon Europe, koji je oduševljen što će imati nekoga njenog kalibra u timu. On je prokomentarisao, „Poznavanje Canon portfolija koje Alicia ima, zajedno sa njenim snažnim fokusom na uvid i veze sa klijentima, daje joj neprocenjivi skup veština, što je od suštinskog značaja za budući uspeh našeg poslovanja. Zadovoljstvo mi je da joj poželim dobrodošlicu u naš liderski tim i radujemo se promeni koju će ona doneti u našu poslovnu jedinicu Digitalne štampe i rešenja, kao i pri nastavljanju podrške naših partnera i klijenata.“

Jennifer Kolloczek, Viša direktorka za planiranje, marketing i inovacije za Evropu, Produkciona štampa

Preuzimajući ulogu Više direktorke za planiranje, marketing i inovacije za Evropu, Jennifer Kolloczek će integrisati i predvoditi sve aktivnosti poslovnog planiranja i marketinga za Produkcionu štampu na EMEA tržištu. Ona donosi opsežno iskustvo u marketingu, upravljanju proizvodima i planiranju portfolija, koje je stekla tokom više od 20 godina u industriji produkcione štampe. Pre ove, Jennifer je bila na globalnoj poziciji Direktorka – Grafičke umetnosti u kompaniji Canon Production Printing, gde se fokusirala na ubrzavanje usvajanja produkcionih inkdžet štampača u oblasti grafičke umetnosti.
Prethodno je bila na različitim ključnim pozicijama u okviru kompanije Océ na lokacijama Poing i Venlo, pre nego što se preselila u SAD u 2014. godini kako bi se pridružila Sedištu za regionalnu prodaju, Canon U.S.A, a kasnije Organizaciji za nacionalnu prodaju, Canon Solutions America. Kao Direktorka marketinga, Jennifer je vodila razvoj i realizaciju strategija za izlazak na tržište za rastući portfolio B2B rešenja i usluga.

U njenoj novoj ulozi, nadređeni će joj biti Hiro Imamura, VP za marketing i inovaciju, Digitalna štampa i rešenja, Canon Europe. Hiro komentariše: „U našoj neprekidnoj težnji da zadovoljimo rastuće potrebe klijenata, oduševljeni smo što ojačavamo naš marketinški tim za EMEA produkcionu štampu nekim ko je sposoban kao Jennifer. Uveren sam da ćemo imati koristi od njenog opsežnog poznavanja Canon produkcionog portfolija i iskustva na temu promenljivih ponašanja tržišta.“

Share.

Leave A Reply