Do šesnaest godina neprekidnog snimanja i reprodukcije svih kritičnih trenutaka – sa novom PRO memorijskom karticom namenjenom kamerama za nadzor

0

Samsung Electronics, svetski lider u naprednoj memorijskoj tehnologiji, najavio je svoju novu microSD karticu, Samsung PRO Endurance. Jedinstveno dizajnirana da ispuni stroge zahteve kamera za nadzor, kamera na kontrolnoj tabli, kamera na ulaznim vratima, kamera za telo (body cam koje policajci nose na prslucima) i još mnogo toga, kartica nudi poboljšanu izdržljivost, veći kapacitet i izvanredne performanse za jednostavno i pouzdano kontinuirano snimanje i reprodukciju.

„Potreba za dugotrajnim rešenjima za video nadzor sa visokim učinkom nastavlja da raste, od CCTV-a do kamera na ulaznim vratima, a PRO Endurance je dizajniran da podrži tu potražnju“, rekao je KyuYoung Lee, potpredsednik Memory Brand Product Biz tima kompanije Samsung Electronics. „I potrošači i poslovni korisnici mogu biti sigurni da će naša nova memorijska kartica obezbediti kontinuirano snimanje u visokoj rezoluciji čak i pod ekstremnim uslovima.”

Pojačana izdržljivost

Napravljena sa Samsungovom visoko pouzdanom NAND fleš memorijom, PRO Endurance kartica može da omogući do 16 godina (140.160 sati) neprekidnog  snimanja koje u potpunosti osigurava snimanje svakog kritičnog trenutka. To znači da jedna PRO Endurance kartica može da traje kao 33 kartice tipične brzine, štedeći česte troškove zamene i pružajući veću pouzdanost jer je video nadzor uvek uključen.

Unapređene performance

Samsungova nova memorijska kartica takođe nudi brzine čitanja i pisanja do 100 megabajta u sekundi (MB/s) i 40 MB/s3, što je zaista za svaki respekt, i ocenjena je sa ocenom 10 za brzine video zapisa do U3 (UHS klasa brzine 3) i V30 (klasa brzine video zapisa 30). Ovo je čini idealnom za rukovanje velikim datotekama visoke rezolucije, a istovremeno omogućava besprekorno snimanje i reprodukciju u Full HD i 4K rezoluciji.

Dugotrajna izdržljivost

Pošto spoljni nadzor i kamere mogu da budu podložne lošim vremenskim uslovima, PRO Endurance je projektovana da ponudi pouzdane performanse u svakodnevnoj upotrebi sa Samsungovom pojačanom izdržljivošću. Pored zaštite od vode, magneta, rendgenskih zraka i ekstremnih temperatura, kartica je sada otporna na habanje i padove.

Dostupna je u četiri različita kapaciteta za skladištenje od 32GB, 64GB, 128GB i 256GB sa preporučenim maloprodajnim cenama proizvođača (MSRP) u rasponu od 10,99 USD za 32GB do 54,99 USD za 256GB, i PRO Endurance je dostupna širom sveta.

Share.

Leave A Reply