Dizajniran da ide korak dalje – uz bateriju koja traje 3 dana Nokia G11 vam omogućava da duže radite još više stvari

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje dostupnost Nokia G11 telefona u Srbiji. Ovaj pametni telefon predstavlja novost na tržištu pristupačnih pametnih telefona.

Nokia G11 pametni telefon dolazi sa baterijom koja traje tri dana, pomera granice na tržištu telefona srednjeg ranga, i nudi više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurentske pametne telefone u istom cenovnom rangu.

Florian Seiche, izvršni direktor kompanije HMD Global izjavio je: G serija telefona predstavlja srž našeg poslovanja; to je ono po čemu smo poznati; pristupačni uređaji koji dugo traju kada je u pitanju hardver i softver. Uz kvalitetne materijale, redovna bezbednosna ažuriranja i nadogradnje softvera, Nokia G11 ne predstavlja izuzetak. Ovo znači da ćete moći da koristite svoj uređaj još duže. Vaš Nokia pametni telefon će biti svež kao i onog dana kada ste ga kupili, smanjujući potrebu za nepotrebnim nadogradnjama, što zauzvrat smanjuje naš uticaj na životnu sredinu.’’

Štiti ono što je najvažnije

Kako bi osigurao najbolju moguću zaštitu vaših podataka, Nokia G11 telefon dolazi sa tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja. Bezbednosna ponuda ovog telefona je jedna od najsnažnijih na tržištu, jer nudi dvostruko više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju.

Uvođenjem Mask režima na pristupačne pametne telefone – prvi put dostupnog na Nokia G11 telefonu, možete biti sigurni da neće doći do ometanja prilikom otključavanja telefona putem prepoznavanja lica. Sačuvajte bezbednost svojih podataka sa ili bez zaštitne maske za lice.

Takođe, ovaj pametni telefon je spreman za Android 12, tako da su poslednje Android inovacije na dohvat ruke. Od novih funkcija do optimizovanih perfomansi, iskustvo korišćenja Nokia G11 telefona će ostati svežije još duže.

Vodeći industrijski partneri podržavaju kompaniju HMD Global za najbolja iskustva u klasi. Nokia G11 dolazi sa dostupnim popularnim aplikacijama Spotify i ExpressVPN. Spotify će korisnicima Nokia pametnih telefona pravo iz kutije obezbediti pristup do 70 miliona pesama i 3,2 miliona podkasta, savršenih za kreiranje porodične plejliste za kvalitetno provedeno vreme. Za unapređenu privatnost i dodatni mir, ExpressVPN je sada dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima uz 30-dnevnu besplatnu probnu verziju.

Baterija koja traje dugo za povezanost tokom celog dana

Impresivna baterija koja traje tri dana je savršena za one koji žele da provode svoj dan bez brige o tome koliko im je baterije preostalo. Nokia G11 olakšava beleženje još više porodičnih uspomena i gledanje omiljenih serija.

Uključite potpuno novi Super Battery Saver režim, dostupan isključivo na odabranim Nokia telefonima, kako bi baterija vašeg telefona trajala još duže. Možete čak da odaberete gde će se tačno postići ušteda energije, tako da i dalje možete da pristupite ključnim funkcijama koje su vam potrebne. Nokia G11 takođe dopušta da se ova funkcija uključi na 20%, umesto da čeka da baterija padne na 10%, prema standardnom Android rešenju, što vam omogućava da još više produžite njeno trajanje.

Impresivna zabava

Prvi put na Nokia uređaju iz G-serije korisnici mogu da gledaju Netflix u HD rezoluciji, što omogućava optimalno strimovanje vaših omiljenih filmova i serija na Nokia G11 telefonu, gde god da se nalazite.

Finska genijalnost u potpuno novom dizajnu

Nokia G11 dolazi sa potpuno novim dizajnom koji je ergonomičniji i tanji od prethodnih pametnih telefona. Napravljen od čvrstog polikarbonata, novi dizajn i dalje zadržava legendarnu izdržljivost i izvrsnost Nokia pametnih telefona koju naši korisnici očekuju.

Raznovrsne mogućnosti fotografisanja za najbolje snimke noću i danju

Uspomene se stvaraju i danju i noću, a sa Nokia G11 telefonom svaki trenutak ćete moći da zabeležite do najsitnijih detalja sa trostrukom zadnjom kamerom. Koristeći tehnologiju veštačke inteligencije, sve od porodičnih portreta do solo selfija će izgledati neverovatno, u čitavom nizu različitih okruženja. Takođe, sa Al Super Resolution režimom, Nokia G11 unapređuje kvalitet zumiranja za najbolji rezultat.

Cena i dostupnost

  • Nokia G11 telefon je dostupan u Srbiji u Charcoal boji, 4/64GB varijanti, po preporučenoj prodajnoj ceni od 19.999 RSD.
Share.

Leave A Reply