Digitalna transformacija kroz Oracle Tech Cloud tehnologije

0

U eri digitalne transformacije, Oracle Tech Cloud tehnologije nude revolucionarne pristupe kako bi kompanije mogle maksimalno iskoristiti svoje podatke i optimizovati poslovanje. Kroz naše IaaS (Infrastructure as a Service) i PaaS (Platform as a Service) rešenja, Oracle pruža alate i platforme koji omogućavaju kompanijama da postanu agilnije, efikasnije i konkurentnije na tržištu.

  1. Upravljanje podacima u eri digitalne transformacije

 Oracle Cloud Infrastructure (OCI) pruža robustnu i skalabilnu infrastrukturu koja omogućava kompanijama da bezbedno čuvaju, obrađuju i analiziraju svoje podatke.

  1. Analiza podataka pomaže donošenju boljih poslovnih odluka

Kroz Oracle Analytics Cloud, kompanije mogu koristiti napredne alate za analizu podataka, omogućavajući im da donose informisane odluke brže nego ikada pre.

  1. Primena veštačke inteligencije i mašinskog učenja u optimizaciji poslovanja

Oracle’s Autonomous Database koristi veštačku inteligenciju da automatski optimizuje, obezbeđuje i popravlja bazu podataka, dok Oracle Digital Assistant omogućava kompanijama da koriste AI za kreiranje inteligentnih chatbotova i digitalnih asistenata.

  1. Izazovi i prilike u vezi sa zaštitom podataka u digitalnom okruženju Oracle pruža rešenja poput Oracle Cloud’s Identity and Access Management i Oracle Cloud Security Services da bi kompanije mogle da zaštite svoje podatke i ostanu usklađene sa regulativama.
  1. Studije slučaja uspešne digitalne transformacije

Mnoge kompanije širom sveta već koriste Oracle Cloud tehnologije da transformišu svoje poslovanje.

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply