DevFest: Code! Connect! Create

0

Google Developer Student Club (GDSC) Univerziteta u Beogradu Vas poziva da se priključite DevFest-u. Ovaj izvanredan događaj predstavlja spoj konferencije i hakatona na kome ćete moći da primenite stečeno znanje.

DevFest Conference je posebno osmišljena za sve nivoe stručnosti – od studenata do profesionalaca. Konferencija vam pruža sveobuhvatan uvid u svet tehnologija, uz predavanja koja će održati stručnjaci iz industrije. Posetite nas 2. decembra na Fakultetu organizacionih nauka i imaćete priliku da čujete iskustva, stavove i priče naših predavača.

Sa Marijanom Mijatović upoznaćete se sa Flutter-om, mladom tehnologijom koja svakim danom postaje sve popularnija. Od Jelice Cincović slušaćete osnove Angulara i imaćete priliku da na praktičnim primerima uvidite moć ovog radnog okvira. Uz Valentinu Simić saznaćete kakav uticaj ima OpenAI na E-commerce i kako da ga iskoristite da biste zablistali. Naš gostujući predavač, Alexey Bykov, dolazi čak iz Londona kako bi nam preneo svoja iskustva sa ExoPlayer-om i njegovom primenom u Android aplikacijama. Za sve one koji tragaju za poslom ili praksom, Marko Vučetić će govoriti o izazovima i trendovima na IT tržištu u Srbiji i svetu.

DevFest Hackathon predstavlja priliku da znanje stečeno tokom konferencije iskombinujete sa svojom kreativnom stranom. Podstičemo Vas da koristite najnovije Google-ove tehnologije kako biste kreirali ideje i softverska rešenja koja rešavaju specifične probleme. Iako izazov hakatona saznajete tek kada dođete na takmičenje, daćemo Vam temu za razmišljanje. Ove godine će zadatak biti usko povezan sa nekim od 17 ciljeva održivog razvoja koje propisuju Ujedinjene Nacije. Hakaton će se održati 16. i 17. decembra, a za izradu rešenja imaćete 24 sata!

Zakoračite u svet najmodernijih tehnologija, povežite se sa stručnjacima iz industrije i kreirajte softverska rešenja koja odgovaraju stvarnim izazovima. Ovaj hakaton nije samo takmičenje; on je iskustvo sticanja znanja, prilika za primenu Vaših veština i vrata ka profesionalnom razvoju. Registrujte se sada i uputite se ka svojoj budućnosti!

Kako do prijave?

Učešće na DevFest-u je potpuno besplatno. Konferenciju mogu posetiti svi zainteresovani, dok se za hakaton mogu prijaviti isključivo studenti. Takođe, učestvovanje na hakatonu uslovljeno je dolaskom na konferenciju. Prijava za konferenciju i hakaton je moguća preko sledećeg linka.

Kako da doprinesete DevFest-u?

Kao što već znamo, sve je u dobroj organizaciji! Iz tog razloga su nam potrebni volonteri koji će biti deo organizacionog tima. Možete da dočekujete učesnike i skenirate QR kodove na ulaznicana ili da se pobrinete o proizvodima naturalnih partnera (slaganje, dopunjavanje).
Cilj je da se svi osećaju prijatno!

Šta dobijate ako učestvujete? Sertifikat dodeljujemo svim volonterima, za doprinos i učešće
u organizaciji događaja! Čekamo vaše prijave!

DevFest konferencija i hakaton organizovani su zajedničkim zalaganjem Google DSC u Beogradu, Google DG u Beogradu i kompanije SignAvatar.

Google Developer Student Club, University of Belgrade (GDSC) okuplja sve studente zainteresovane za razvoj i doprinos najnovijim tehnologijama. Za cilj ima da svojim članovima pruži priliku za razvijanje tehničkih i mekih veština kroz razne konferencije,
radionice i takmičenja. Pored sticanja znanja GDSC teži da kreira i održava zajednicu koja podržava naše različitosti i kreira savršenu atmosferu za lični razvoj svakog člana.

Google Developer Group Belgrade (GDG) je zajednica programera, dizajnera i zaljubljenika u tehnologiju koji su zainteresovani za učenje i deljenje znanja o Google tehnologijama i drugim relevantnim temama. Ova grupa pruža odličnu priliku za povezivanje
i umrežavanje i predstavlja vredan resurs za svakoga ko želi da unapredi svoju karijeru u tehnološkom sektoru.

SignAvatar je prevodilac govora na znakovni jezik i deo je kompanije Red!Tech. Moto ovog startup-a je da svi zaslužuju jednak pristup komunikaciji! Koristeći najsavremeniju tehnologiju za razbijanje jezičkih barijera, osnažuje osobe sa oštećenjem ili izostankom sluha da potpunije učestvuju u društvu, grade bolje odnose i postignu svoje ciljeve.

Share.

Leave A Reply