Dejan Turk dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“

0

Dejan Turk, direktor/CEO kompanije Vip mobile dobitnik je prestižnog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za postignute odlične rezultate i ostvarenu lidersku poziciju u oblasti korporativne odgovornosti.

Posebno su prepoznati projekti „Budi Vip student“, „Vip ekomotivacija“ i „Porodične firme stub razvoja ekonomije Srbije“. Ovo priznanje tradicionalno dodeljuje žiri sastavljen od istaknutih privrednika, novinara i profesora za 24 pojedinca i kompanije koji su ostvarili izuzetan uspeh u poslovanju i doprinos podizanju privrednog kapaciteta glavnog grada.

„Zaista je velika čast dobiti priznanje koje nosi ime jednog od najvećih srpskih privrednika i dobrotvora iz 19. veka. Kao društveno odgovorna kompanija, i mi se trudimo da uspešno poslujemo i da deo prihoda uložimo u razvoj naših zaposlenih, potrebe Vipovih korisnika i društvene zajednice u Srbiji“, rekao je Turk.

Korporativna odgovornost jedan je od strateških ciljeva Vipa, zbog čega ova kompanija realizuje projekte sa aktivnostima koje su usmerene na mlade, obrazovanje, kulturu i sport i dugoročno doprinose razvoju društva u celosti.

Share.

Comments are closed.