Data centri i IT infrastruktura“ i „Poslovna softverska rešenja“

0
datum

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo i pozivamo da nam se pridružite na jednoj od dve DATUM 2015 konferencije pod nazivom
„DATA CENTRI I IT INFRASTRUKTURA“ i „POSLOVNA SOFTVERSKA REŠENJA“

Utorak, 19. maja 2015. godine u hotelu „Crowne Plaza“, Beograd

DATUM 2015 – DATA CENTRI I IT INFRASTRUKTURA:Konferencija je pre svega namenjena finansijskom sektoru, velikim državnim organizacijama, telekomunikacijama i Internet sektoru, srednjim i velikim preduzećima. Ovogodišnji DATUM okuplja generalne direktore, IT direktore (CIO), tehničke direktore, direktore finansija (CFO), ukratko sve koji odlučuju. Kroz korisnička iskustva i najbolju praksu DATUM će ponuditi odgovore na pitanja:● Kako da obezbedite kontinuitet poslovanja?● Kako da ostvarite energetsku efikasnost (green Datacentre)?● Kako da umanjite rizike na fizičkoj infrastrukturi?
DATUM 2015 – POSLOVNA SOFTVERSKA REŠENJA:Konferencija je pre svega namenjena proizvodnim, trgovinskim i javnim preduzećima i njihovim IT rukovodiocima, direktorima i rukovodiocima prodaje, finansija i računovodstva. Kao i prethodne konferencije i ova je posvećena u osnovi ERP-u i njegovoj (r)evoluciji. Ova DATUM konferencija pružiće odgovore na večita i aktuelna ERP pitanja:● Šta je to savremeni ERP i kakva je njegova budućnost?● Koji su ERP paketi prisutni u Srbiji i koliko su uspešni?● Kako podatke da pretvorite u profit?● Kako da izbegnete greške prilikom uvođenja ERP-a?
U prijatnoj atmosferi hotela „Crowne Plaza“ očekujemo prisustvo oko 500 IT i poslovnih profesionalaca, tako da će i ovaj DATUM biti pravo vreme i pravo mesto da se najveći broj ljudi koji nešto znače na srpskoj IT sceni tada i okupe. Ovo je konferencija koja se ne propušta!
Broj besplatnih mesta je ograničen. Ne propustite priliku i prijavite se odmah! 

registracijaData centri i IT infrastruktura

registracijaPoslovna softverska rešenja
Dodatne informacije o konferenciji na www.datum.rs  ili pozovite: 011/347-2255Srdačan pozdrav,DATUM organizacioni tim
T: 011/347-2255
M: 063/244-659
Share.

Comments are closed.