Cloud kao ključ digitalne transformacije

0

Živimo u zanimljiva vremena. Podaci transformišu način na koji radimo i komuniciramo. Kako možemo ovo društvo vođeno podacima da pretvorimo u svoju prednost?

Korporativni podaci zaista čine životnu silu organizacije. I, u celini, zbirkom podataka treba postupati sa najvećom pažnjom. Iako se mantra “podaci su nova nafta” u poslednje vreme našla na udaru kritike, nije preterano reći da podaci koji se generišu od strane vaše organizacije i oko nje zaista pokreću vaše poslovanje.

Odgovor na pitanje kako društvo zasnovano na podacima možemo pretvoriti u svoju prednost jeste – “biti digitalan”. Digitalna transformacija omogućava novu vrstu preduzeća koje je agilnije od svoje konkurencije i, kao rezultat toga, više prilagođeno stvaranju novih i inovativnih servisa, onih koji su pažljivo usklađeni sa tim šta korisnici zaista žele. To su preduzeća sa munjevito brzim internim operacijama i korisničkim servisima; preduzeća koja su sposobna da iskoriste sve svoje organizacione resurse u realnom vremenu da bi stvorila maksimalnu vrednost za korisnike, zaposlene i partnere…

Tekst u celosti možete da pročitate u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply