Check Point treninzi u organizaciji Ingram Micro trening centra

0

Ingram Micro Beograd, kao Value Added Distributor (VAD) i autorizovani Check Point trening centar (ATC) koji kontinuirano podržava program autorizovanih obuka i prenosi iskustvo i znanje iz oblasti Check Point tehnoloških rešenja, pripremio je za letnje mesece ove godine radionice na kojima će polaznici moći da unaprede svoja znanja o mogućnostima i funkcionalnostima proizvoda ove renomirane izraelske softverske kompanije. Kao i uvek, Ingram Micro predavači na radionicama biće stručnjaci sertifikovani od strane Check Pointa koji poseduju višegodišnje iskustvo u primeni i održavanju Check Point tehnoloških rešenja.

Tako Ingram Micro i Check Point tim pozivaju partnere na dvodnevnu Check Point Software Blade tehničku radionicu koja će se održavati u terminu od 21. do 22. juna u prostorijama CosmoHub centra u Sarajevu, sa početkom u 9 časova.

Cilj ove radionice je upoznavanje polaznika sa tehničkim mogućnostima CheckPoint R81.10 platforme, a predavač je Slobodan Milidrag, Cyber Security Consultant u kompaniji Ingram Micro. Tokom trajanja radionice obezbeđen je sav neophodni materijal, ali polaznici moraju da ponesu računar.

Detaljna agenda radionice:

Prvi dan

Drugi dan

Registracija za radionicu je otvorena do petka 17.06.2022, a kako je broj mesta ograničen, zainteresovani bi trebalo na vreme da se registruju.

Check Point Quantum Spark – SMB Network Security

Na ovoj radionici, zakazanoj za 30. jun, polaznići će kroz niz LAB scenarija imati priliku da se upoznaju sa naprednim mogućnostima zaštite putem simulacije različitih tipova pretnji u realnom vremenu.

Quantum Spark – SMB Network vorkšop pokriva scenarije: implementaciju, konfiguraciju, upravljanje i monitoring.

Kurs upoznaje polaznike sa Check Pointovim alatima za mrežnu bezbednost namenjenim malim i srednjim preduzećima, omogućavajući im da nauče kako da postave, konfigurišu, upravljaju i nadgledaju bezbednosnu politiku mreže na platformi SMB uređaja. Po završetku radionice, oni će pouzdano razumeti karakteristike i funkcionalnost sadašnjih SMB (Small/Medium Business) proizvoda, kao i procedure za instaliranje, nadogradnju i održavanje SMB uređaja. Pored toga, ovaj kurs će ih podučiti kako da konfigurišu i ispituju log podatke o mrežnom saobraćaju i prevenciji pretnji, kao i kako da nadgledaju svoju SMB primenu. Pokriveni su i drugi važni koncepti, kao što je konfigurisanje klasteringa za visoku dostupnost, omogućavanje SSL inspekcije i proces omogućavanja virtuelnih privatnih mreža za udaljene korisnike i udaljene lokacije. Po završetku ovog kursa, polaznici će biti spremni za implementaciju, konfiguraciju i administriranje Check Point Small/Medium Business Network Security alata.

Polaznicima će instruktor biti Marko Davidović, System Engineer kompanije Ingram Micro doo Beograd.

Prijave traju do 28. juna.

Check Point Harmony Endpoint zaštita  

Check Point tehnička radionica na temu Harmony Endpoint zaštite biće održana 6. i 7. jula. Cilj ove radionice je upoznavanje sa Check Point Harmony Endpoint rešenjem i njegovim mogućnostima. Tokom radionice, biće predstavljena nova cloud bazirana WebUI konzola sa EDR funkcionalnostima. Kroz brojna LAB scenarija, učesnisi će imati priliku da se upoznaju sa naprednih mogućnosti zaštite kroz simulaciju raznih vrsta pretnji u realnom vremenu. Harmony Endpoint radionica pokriva scenarije zaštite od exploit, phisihing i ransomware napada, kao i demonstraciju EDR & Threat Hunting funkcionalnosti. Predavač je Slobodan Milidrag, Cyber Security Consultant, Ingram Micro doo Beograd.   Registracija je otvorena do 5. jula, a zainteresovani mogu da se registruju i putem ovog linka.    

Share.

Leave A Reply