Canon se udružuje sa kompanijom IRIS kako bi ojačao svoj portfolio skenera i povećao prilike za rast partnera koji učestvuju na javnim tenderima

0

Canon najavljuje proširenje svog partnerstva sa kompanijom IRIS kojom spaja IRIS-ovu nagrađivanu ponudu ličnih mobilnih skenera sa Canon-ovim portfoliom skenera imageFORMULA, povećavajući prilike za rast prodaje svojim partnerima koji često učestvuju na javnim tenderima. Zahvaljujući novom sporazumu, Canonovi ovlašćeni partneri sada će nuditi IRIS-ove prenosne mobilne skenere, skenere knjiga i kamere za dokumente namenjene projektima javnih tendera. Ovo otvara mogućnosti za ciljanje šireg spektra korisnika i specijalizovanih tržišta, kao što su obrazovanje, logistika, pravo, nekretnine i zdravstvena zaštita.

Širi opseg radi dostizanja novih tržišta za rast

Uz ovu saradnju partneri će uz Canonove uređaje imageFORMULA moći da prodaju široku lepezu IRIS-ovih prenosnih mobilnih skenera, uključujući IRIScan Express, IRIScan Executive, IRIScan Book, IRIScan Mouse, IRIScan Anywhere i seriju IRIScan Desk. Nova ponuda proširiće njihov doseg tako što će im omogućiti da proizvode ponude novim kupcima i vertikalama. Uređaji iz serije IRIScan Desk koji mogu da skeniraju uvezane dokumente i knjige, nude funkcije kao što su video snimanje sa više kamera i čitanje naglas, što ih čini veoma pogodnim za učionice ili okruženja za učenje na daljinu.

S druge strane, uređaji kao što je ručni IRIScan Book WiFi kombinuju pristupačnost sa odličnim trajanjem baterije i inovativnom funkcionalnošću, omogućavajući korisnicima da skeniraju časopise i knjige u pokretu i prenose slike na mobilne telefone ili laptopove.

„Kroz ovu saradnju nameravamo da otvorimo vrata sasvim novim prilikama za rast za partnere. Dajući im pristup specijalizovanoj ponudi uređaja, možemo im pomoći da budu konkurentni u dosad neosvojenim vertikalama i na tržištima”, rekla je Angelina Vučković, Adria B2B Area Manager. „Uz bogat portfolio posebno namenjen zadovoljavanju potreba svih vrsta korisnika, partneri mogu da se pozicioniraju kao jedinstveni pružaoci rešenja za sve potrebe skeniranja.”

IRIS-ova ponuda omogućava partnerima da iskoriste nasleđe te robne marke u digitalnoj transformaciji. Njihov pametni softver već je proveren i dokazan kao podrška kompanijama u postupku digitalizacije. Svi IRIS-ovi uređaji dolaze s IRIS-ovim softverom za lako snimanje i pretvaranje dokumenata u digitalne formate, što partnerima omogućava da potpuno odgovore na sve potrebe korisnika.

„Kroz ovo partnerstvo omogućavamo svojim partnerima da se pozicioniraju kao podrška korisnicima u ostvarivanju njihovih ciljeva digitalne transformacije uz revolucionarne inovacije”, rekao je Bernard de Fabribeckers, globalni direktor prodaje kompanije IRIS. „Partneri će sada moći da ponude svojim korisnicima pametnije IRIS-ove tehnologije koje su vodeće na tržištu, uparene sa snagom i bogatstvom Canonovog portfolija hardvera.”

Share.

Leave A Reply