Canon proširuje svoju ponudu kancelarijskih štampača

0

Canon Europe, svetski lider na polju grafičkih rešenja, proširuje svoju ponudu štampača predstavljanjem četiri nova kompaktna višefunkcionalna uređaja u boji formata A4, bogatih mogućnostima. Novi uređaji su imageRUNNER C1225, imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF i imageRUNNER C1335iF.

Francis Thornhill, upravnik marketinga proizvoda za Europu i Veliku Britaniju u kompaniji Canon Europe, kaže: “Vrlo smo ponosni na te nove uređaje bogate mogućnostima i namenjenim malim kancelarijama i radnim grupama. Oni nude savršen spoj performansi i tehnologije nove generacije kao i Canon-ovu čuvenu pouzdanost i kvalitet. Dodavanjem novih kompaktnih modela u ponudu, Canon sada nudi jedan od najširih portfolija za štampu na tržištu i pokriva sve kancelarijske potrebe.”

Vrednost za uloženi novac

Novi uređaji puni su mogućnosti i nude kompanijama izvanrednu vrednost za uloženi novac. Pored brze štampe u boji, kopiranja, skeniranja, slanja faksom  i mogućnosti slanja dokumenata, novi uređaji opremljeni su ekranom u boji osetljivim na dodir dijagonale 8,9 cm kao i standardno ugrađenom podrškom za Genuine Adobe® PostScript 3™i.

Ti uređaji nude i cenovno povoljnu štampu u boji zahvaljujući tehnologiji mehanizma koju su nasledili od uspešne serije imageRUNNER ADVANCE C250/ 350. Ovo je prvi put da Canon koristi odvojeni toner i bubanj na uređajima imageRUNNER formata A4 u boji da bi smanjio količinu otpada i postigao veću efikasnost.

Serija imageRUNNER C1300 namenjena je užurbanim malim radnim okruženjima i kancelarijama  sa obimom štampe između 1000 i 6000 stranica mesečno i podržava ugovore o održavanju vrste „click“, nudeći značajno niže troškove upotrebe i ukupan trošak posedovanja (Total Cost of Ownership – TCO) u odnosu na prethodnika, seriju imageRUNNER C1028.

Serija imageRUNNER C1225 osmišljena je za manje obime štampe (1000 stranica mesečno ili manje) i nudi jednostavnu instalaciju kao i veliku vrednost za uloženi novac odmah po instalaciji zahvaljujući toneru u boji koji se isporučuje sa uređajem, a koji može trajati do 12 meseci .

Impresivno upravljanje dokumentima i štampom

Novi uređaji stvoreni su da bi ponudili pouzdan ispis u boji visokog kvaliteta. Canon-ova tehnologija V2 Vivid and Vibrant, jedinstvena za najnovije uređaje imageRUNNER, stvara poslovne dokumente u boji profesionalnog izgleda koji ostavljaju snažniji utisak kako bi se kompanije lakše izdvojile od konkurencije.

Dizajnirani da budu izdržljivi, sa maksimalnim ciklusom ispisa (duty cycle) do 50 000 stranica, novi modeli stvaraju impresivne otiske u boji visokog kvaliteta. Serije imageRUNNER C1200 i C1325iF štampaju brzinama do 25 stranica po minutu, dok serija imageRUNNER C1335iF štampa do 35 stranica po minutu.

Novi štampači su i prvi uređaji imageRUNNER koji podržavaju standard za mobilnu štampu Mopria i dolaze sa brojnim mogućnostima povezivanja da bi omogućili mobilni rad – uključujući podršku za AirPrint™, mogućnost štampe sa USB memorija i skeniranja na njih, kao i Canon-ove vlastite mobilne aplikacije za štampu i skeniranje. Mogućnost direktnog skeniranja u niz odredišta i formata, uključujući kompaktne PDF dokumente koji se mogu pretraživati, osigurava da se skeniranje odvija bez teškoća.

Osigurajte poverljive informacije

Da bi pomogli korisnicima da smanje rizike otkrivanja podataka putem štampe, novi uređaji standardno uključuju i ugrađeno sigurno štampanje, podršku za iPSec, funkciju Department ID i autorizirano slanje. Dodana je i mogućnost kripitovanja PDF dokumenata da bi se dodatno osigurali skenirani podaci. Za velike flote uređaja i velike kompanije, serija imageRUNNER C1300 nudi kompatibilnost sa rešenjem uniFLOW – vodećim rešenjem u branši za štampu i upravljanje izlazom, koje nudi i sigurnosnu funkciju My Print Anywhere kao i podršku za čitače kartica.

Efikasno upravljanje i nadzor

Serija imageRUNNER sada prvi put nudi napredne mogućnosti upravljanja nasleđene iz Canon-ove platforme imageRUNNER ADVANCE, što ove uređaje čini izuzetno prikladnim za instalaciju u flotama. Serija imageRUNNER C1300 uključuje mogućnost automatizovanog konfigurisanja sa udaljenih lokacija kao i mogućnost ažuriranja ugrađene programske podrške (firmwarea), udaljeno održavanje i naručivanje tonera i udaljenu dijagnostiku i prikupljanje izmerenih podataka, koji korisnika rasterećuju brige o administrativnim poslovima. Serija imageRUNNER C1300 uključuje i kompatibilnost sa softverom za upravljanje uniFLOW da bi se omogućilo središnje upravljanje čitavim flotama i nadzor i raspodela troškova štampe.

Poboljšana podrška za niz informatičkih industrijskih standarda ugrađena u sve nove uređaje omogućuje jednostavnu integraciju sa postojećim informatičkim okruženjima, a funkcija Department ID koja nudi osnovne mogućnosti nadzora štampe, poput ograničavanja štampe u boji određenim korisnicima, omogućuje manjim kancelarijama da drže troškove pod kontrolom.

Vodeće performanse u zaštiti životne sredine

Canon-ovi najnoviji višefunkcionalni uređaji imaju sertifikat Energy Star i vodeće rezultate TEC u klasi, sa potrošnjom energije u pasivnom načinu rada nižom od jednog vata. Uređaji se izuzetno brzo aktiviraju iz pasivnog načina rada zahvaljujući Canon-ovoj tehnologiji „on-demand fixing“ kako bi ponudili savršen spoj produktivnosti i brige za okolinu.

Serije imageRUNNER C1225, C1225iF, C1325iF i C1335iF biće dostupne širom Europe od marta 2015.

imageRUNNER C1325iF i C1335iF – najvažnije karakteristike:

• Efikasna A4 štampa u boji brzinama do 25/35 stranica po minutu (C1325iF/C1335iF)

• Standardno ugrađene mogućnosti štampe, kopiranja, slanja faksom, skeniranja i slanja

• Ekran u boji osetljiv na dodir dijagonale 8,9 cm

• Kapacitet do 2300 listova i obostrano ispisivanje i skeniranje

• Tehnologija V2 Vivid and Vibrant

• Maksimalna mesečna štampa- ciklus 40 000/50 000 stranica (C1325iF/C1335iF)

• Podrška za mobilni rad, uključujući standarde Mopria i Apple® AirPrint™

• Mogućnosti udaljenog i centraliziranog upravljanja uređajima

• Ugrađena podrška za upravljanje štampom- uniFLOW

• Standardno ugrađeni PCL i Genuine Adobe® PostScript 3™

• Vodeća energetska učinkovitost u klasi

imageRUNNER C1225 i C1225iF – najvažnije karakteristike:

• Efikasna A4 štampa u boji brzinama do 25 stranica po minutu

• Standardno ugrađene mogućnosti štampe, kopiranja, slanja faksom, skeniranja i slanja

• Ekran u boji osetljiv na dodir dijagonale 8,9 cm

• Kapacitet do 1200 listova i obostrano štampanje i skeniranje

• Tehnologija V2 Vivid and Vibrant

• Maksimalan mesečni ciklus štampe 40 000 stranica

• Podrška za mobilni rad, uključujući standarde Mopria i Apple® AirPrint™

• Jednostavna instalacija

• U pakovanju uključeni toneri punog kapaciteta koji omogućuju štampu u boji u trajanju do 12 meseciii

• Standardno ugrađeni PCL i Genuine Adobe® PostScript 3™i

• Vodeća energetska efikasnost u klasi

Share.

Leave A Reply