Canon priznanja za „OSA Računarski inženjering”

0

Kompanija “OSA Računarski inženjering” dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera “Canon partnerske mreže”. Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom “Canon Kick-off” sastanku.

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, “OSA Računarski inženjering” je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

„Canon partnerska mreža“ je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnog programa Canon, Océ i Kern, kompanije „OSA Računarski inženjering”, povodom dobijanja priznanja istakao je da su rezultati jasan pokazatelj regionalnog uspeha.

“Uspeli smo da održimo visok nivo prodajnih rezultata kao i da intenziviramo prodajne i marketinške aktivnosti u regionu. Nastavićemo sa podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo ostali jedna od vodećih IT kompanija u regionu.”, rekao je Dobrijević.

Kriterijumi prema kojima se “Canon” partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi “Canon” partneri iz zemalja bivše Jugoslavije i Albanije.

***

Kompanija OSA Računarski inženjering

Kompanija OSA računarski inženjering postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Océ, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.

Share.

Comments are closed.