Canon Inspiration Days 2024: Pomeranje granica poslovanja kroz inovacije i digitalnu transformaciju

0

U četvrtak 30. maja 2024. godine, kompanija Canon je upriličila „Canon Inspiration Days 2024“ u novosadskom hotelu Sheraton, i tom prilikom predstavila niz inovativnih rešenja i usluga koji imaju cilj da podstaknu kompanije na prelazak na novi nivo poslovanja.

Na događaju se moglo čuti mnogo korisnih informacija, naročito tokom panel diskusije koja je u okviru njega održana. Učesnici su imali priliku da dobiju odgovore na brojna pitanja vezana za bezbednost u cloudu, tehničke izazove sa kojima se kompanije suočavaju pri prelasku na cloud, zakonske regulative, edukaciju i strategije zaštite podataka. Posebna pažnja posvećena je i obezbeđivanju obuke za zaposlene, jer su upravo oni ključni za poboljšanje celokupnog procesa implementacije novih tehnoloških rešenja, ukoliko uoče i razumeju cilj i svrhu istih.

Kao partner Canona, i kompanija Lenovo je prezentovala svoju ponudu u oblasti digitalne transformacije i rešenja koja su se već pokazala više nego primenjiva.

Canon nudi sveobuhvatna, prilagodljiva i fleksibilna rešenja za saradnju u radnom prostoru. Ova rešenja integrišu papirne i digitalne radne procese, ubrzavajući digitalnu transformaciju pomoću automatizacije procesa, naprednih rešenja za snimanje i povezivanje sa informatičkim oblakom. Canon Workspace Collaboration rešenja garantuju da će radna snaga ostati povezana sa poslovnim dokumentima i radnim procesima putem sveobuhvatnog ekosistema digitalne transformacije koji integriše uređaje, rešenja i usluge zasnovane na informatičkom oblaku. Ova rešenja omogućavaju unapređenje saradnje u celoj organizaciji, povećanje produktivnosti, unapređenje korisničkog doživljaja i jačanje sigurnosti informacija.

Canon pruža i usluge za digitalnu transformaciju koje omogućavaju korporativno upravljanje sadržajem i efikasne radne procese za dokumente. Ove usluge pružaju se putem informatičkog oblaka, na lokaciji ili u hibridnom okruženju, pomažući organizacijama da ostvare veću produktivnost, saradnju, bezbednost, usaglašenost i ciljeve održivosti. Canon Digital Transformation Services (DTS) objedinjuje Canonov vodeći hardver i softver u integrisani tehnološki ekosistem koji je napravljen tako da vam pruži podršku na putu transformacije. Ova ponuda kombinuje rešenja za upravljanje štampanjem i Workspace Collaboration kako bi se postigla veća transparentnost i kontrola nad čitavim životnim ciklusom dokumenta.

Kao posebno iznanađenje, nakon panela, prisutne su u experience zoni dešavanja uveli popularni akteri Državnog posla

U experience zoni prikazani su realni slučajevi upotrebe Canonovih rešenja, što je omogućilo prisutnima da steknu praktičan uvid u primenu ovih tehnologija.

uniFLOW Online je napredni softver za upravljanje štampanjem i skeniranjem koji koristi snagu informatičkog oblaka. Ovaj softver omogućava korisnicima da odgovore na promenljive potrebe za štampanjem, skeniranjem i računovodstvom, uz rešenje za upravljanje dokumentima u informatičkom oblaku namenjeno malim preduzećima.

Canonova rešenja su prevashodno dizajnirana tako da poboljšaju efikasnost i produktivnost poslovnih operacija.

U skladu s tim, Therefore je softver za upravljanje dokumentima koji omogućava korporativno upravljanje sadržajem i efikasne radne procese za dokumente. Ovaj softver omogućava korisnicima da kreiraju centralnu bazu podataka na svom serveru za snimanje i čuvanje dokumenata i informacija organizacije. Therefore Online pruža brz i efikasan tok informacija, uz bezbedan pristup, čuvanje, snimanje, uređivanje i obradu kad god su vam one potrebne.

Cloud Process Automation je deo rešenja Cloud Workspace Collaboration. Ovaj softver omogućava kompletno upravljanje u informatičkom oblaku, dolazi unapred konfigurisan za popularne poslovne procese i spreman je za korišćenje za nekoliko minuta. Ova platforma, jednostavna za korišćenje, omogućava vam da snimate, kreirate, upravljate i čuvate sve poslovne informacije na jednom mestu.

Canon je opšte poznat kao lider u oblasti printanja, ali i video nadzora, a takođe se sve više ističe i u medicinskoj dijagnostici. Kompanija je na vrhu liste sa velikim brojem novoprijavljenih patenata, što potvrđuje njenu posvećenost inovacijama i želji da pomogne svojim korisnicima da se prilagode novim trendovima i unaprede svoje poslovanje, a sve to u skladu sa Canonovom poslovnom filozofijom “Kyosei”, koja se odnosi na “život i rad zajedno za opšte dobro”.

Canon Inspiration Days 2024 bio je izuzetna prilika za kompanije da se inspirišu, nauče i istraže kako Canonova rešenja mogu pomoći u unapređenju njihovog poslovanja u digitalno doba.

Foto: Internet ogledalo

Share.

Leave A Reply