Canon imagePRESS C600i za mala i srednja preduzeća

0

Canon Europe, svetski lider na polju grafičkih rešenja, proširio je svoj portfolio uređaja imagePRESS predstavljanjem modela imagePRESS C600i. Donoseći najbolje tehnologije u svom segmentu, imagePRESS C600i nudi štampu profesionalnog kvaliteta kako bi zadovoljio rastuće potrebe internih korporativnih sektora za štampu, kreativnih agencija i malih, agilnih štamparija. Ovo je ujedno i prvi Canon-ov produkcijski štamparski uređaj koji se neprimetno i sigurno integriše u postojeće kancelarijske sisteme.

imagePRESS C600i je korporativnim korisnicima i malim firmama atraktivan pre svega zbog niza alata za upravljanje, osmišljenih da povećaju produkcijsku efikasnost na najveću moguću meru i smanje troškove. Ti alati nude optimizaciju flote za štampu, upravljanje izlazom, nadzorna rešenja kao i optimalni tok dokumenata kako bi ponudili potpuno integrisane usluge upravljanja štampom.

Štampajući brzinom do 60 stranica po minutu, imagePRESS C600i može koristiti širok spektar medija za štampu, uključujući medije specifične težine do 300 g/m2 uz automatsku obostranu štampu i najveće dimenzije do SRA3. Ovo otvara sasvim nove poslovne prilike, omogućujući korisnicima da povećaju produkciju visokokvalitetnih štampanih materijala unutar organizacije, uključujući prezentacije, brošure, materijale za prodajne ponude i interne komunikacije.

Novi mehanizam u potpunosti je usklađen sa industrijskim standardima kao što su PCL i PostScript i ERP sistemom dobavljača kao što je SAP, a podržava i štampu sa Linux-a i Unix-a.  Dodatna prednost su i ugrađene platforme MEAP i MEAP web koje omogućuju korišćenje rešenja za prikupljanje podataka i upravljanje štampom kao što su uniFLOW, eCopy i iWDesktop. Posao operatera pojednostavljen je nizom alata za upravljanje uređajem eMaintenance koji povećavaju efikasnost na najveću moguću meru i smanjuju vreme tokom kojeg je uređaj izvan pogona.

Komentarišući predstavljanje najnovijeg Canon-ovog dodatka seriji imagePRESS, Mark Lawn, direktor marketinga za rešenja za profesionalnu štampu za Evropu i Veliku Britaniju u kompaniji Canon Europe kaže: “Predstavljanjem novog modela imagePRESS C600i, dobili smo jedinstveno i moćno rešenje koje nudi štampu profesionalnog kvaliteta, najbolji u klasi, zajedno sa jednostavnom integracijom u postojeće kancelarijske sisteme. Njegova mogućnost korišćenja najtežih medija za štampu najkomplikovanije strukture čini ga izvrsnim rešenjem vrste „sve u jednom“ za interne sektore za štampu i male, agilne štamparije koje žele da prošire svoju ponudu usluga.”

Koristeći napredne tehnologije platforme imagePRESS, model C600i nudi najviši nivo ujednačenosti boje, živopisni kvalitet slike, poboljšanu kalibraciju boja i preciznu registraciju.

Novi imagePRESS C600i biće dostupan širom Europe od 1. marta 2015.

Share.

Leave A Reply