Canon Europe i partneri prikazuju najnovija sigurnosna rešenja na sajmu IFSEC International

0

Ganetec, Nedap, NETAVIS i Wavestore pridružuju se Canonu da bi demonstrirali primene u stvarnom okruženju

Kompaniji Canon Europe, vodećem svetskom isporučiocu sigurnosnih rešenja, će se na štandu F500 na sajmu IFSEC International koji će se održati u konferencijskom centru London ExCel u Londonu u Velikoj Britaniji od 16. do 18. juna, pridružiti partnerske kompanije Ganetec, Nedap, NETAVIS i Wavestore da bi demonstrirali moć Canonove tehnologije koja radi u harmoniji sa VMS sistemima, vodećim u branši. Canon će prikazati svoju najnoviju ponudu sigurnosnih rešenja i demonstrirati kako kompanija sarađuje s partnerima na stvaranju posebno prilagođenih sistema za pojedine korisnike.

Na sajmu IFSEC International Canon će prvi put izložiti svoju najnoviju ponudu sigurnosnih rešenja, uključujući novorazvijene vrhunske mrežne sigurnosne kamere namenjene za korišćenje u uslovima slabog osvetljenja. Canonovi partneri će pokazati i snagu svojih integriranih rešenja te naglasiti moć koju daju udružena rešenja u različitim scenarijima osmišljenim prema najnovijim trendovima iz branše i zahtevima tržišta.

canonJulian Rutland, evropski direktor za marketing mrežnih video-rešenja (Network Video Solutions – NVS) u kompaniji Canon Europe kaže: “Tokom protekle godine nastavili smo izuzetno blisko da sarađujemo s našim partnerima da bismo na tržište doneli visokovalitetna i efikasna rešenja. Uzbuđeni smo što te mogućnosti možemo da demonstriramo na ovogodišnjem sajmu IFSEC International. Ovo je sedmi put da Canon izlaže na sajmu i svaki put pomeramo granice u novim tehnologijama i ljudima koje upoznajemo. Siguran sam da će isto tako biti i ove godine.”

Canonove nove mrežne kamere savršene su za veliki broj primena u spoljnim i unutrašnjim okruženjima, uključujući maloprodaju, bankarstvo i finansije, nadzor gradova i nadgledanje kritične infrastrukture. Mrežne kamere iz Canonove ponude omogućavaju jednostavnu integraciju s VMS platformama. Ova karakteristika je ključna, jer potreba za pouzdanijom automatskom analizom postaje sve važnija za postizanje istinskih poslovnih benefita koji nadilaze pitanja sigurnosti, kao što su upravljanje lokacijama i analiza ponašanja. U maloprodaji, na primer, Canonovi korisnici upotrebljavaju analitiku za upravljanje redovima, optimizaciju dizajna prodavnice i brojanje poseta.

“Udružili smo snage s Canonom s ciljem da ponudimo korisnicima dodatnu poslovnu vrednost koju nudi sigurnosna infrastruktura zasnovana na prenosu videa kroz IP mrežu. Softver za upravljanje videozapisima NETAVIS Observer savršeno se integriše s Canonovim uređajima i stvara potpuno rešenje za naše korisnike.” Kaže Thomas Rehberger, viši direktor prodaje kompanije NETAVIS, koja je specijalizovana za prikupljanje i obradu informacija (business intelligence) u maloprodaji. “Na sajmu IFSEC International demonstriraćemo kako korisnici, a pogotovo oni iz sektora maloprodaje, mogu da profitiraju od našeg partnerstva.”

Jeroen van Dormolen, direktor razvoja poslovanja u kompaniji Nedap dodaje: “Napredna analitika postaje ključni faktor za kompanije iz raznih sektora, od aerodroma do banaka. IFSEC predstavlja sjajnu priliku da pokažemo snagu naših poboljšanih rešenja za upravljanje sigurnošću u kombinaciji s visokokvalitetnim Canonovim proizvodima za video-nadzor.”

Područja s demonstracijama uživo na sajmu naglasiće Canonovu ponudu s visokom kvalitetom slike i napredne tehnološke opcije uključujući:

  • Vrlo dobre performanse pri slabom osvetljenju
  • Široki ugao gledanja
  • Tačna reprodukcija boja
  • Smart Shade Control (Auto-SSC)automatiku
  • Mogućnost udaljenog konfigurisanja PTRZ kamera
  • Ugrađenu analitiku videa

Tim tehničkih stručnjaka i stručnjaka za razvoj prodajnog kanala biće na štandu na raspolaganju za sastanke s kupcima i sistemskim integratorima i odgovaranje na njihova pitanja.

Share.

Comments are closed.