Brend Tesla predstavlja svoj prvi pametni telefon: Tesla Smartphone 6 donosi i više nego što se očekuje

0

Kompanija Comtrade danas predstavlja svoj prvi pametni telefon iz porodice Tesla uređaja – Tesla Smartphone 6. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

Zaštićen ekran

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone obezbeđen sloj ojačanog Gorilla stakla koji ga štititi od ogrebotina i manjih udaraca. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, zaista bi bila šteta da se izloži i najmanjem oštećenju.

TESLA_SMARTPHONE_6_BELI_3

Izvanredna kamera

Tesla-Smartphone-6-(10)Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6 vam na raspolaganje stavlja kameru sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom. Odlična sočiva i još bolji senzor obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, i možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

Tanak, lagan i kompaktan

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što lakši i komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izuzetno tanak, a izdržljiv, sa metalnim bočnim ivicama za jaču strukturu i bolju zaštitu tokom svakodnevne upotrebe.

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6 ugrađen hardver za najzahtevnije korisnike. Snažan procesor sa četiri jezgra i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju, a 2GB RAM-a i odlično optimizovani Android Kit Kat operativni sistem omogućavaju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Tesla-Smartphone-6-(6)Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6 je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartica.

Dual Sim podrška

Tesla-Smartphone-6-(2)Tesla Smartphone 6 podržava upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Uz sve ovo, Tesla Smartphone ima i dovoljno veliku bateriju, za dugotrajan rad i osećaj sigurnosti.

I još mnogo toga…

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Odlično optimizovani softver sa osveženim ikonama i launčerom pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad.  Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Ali, spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 6 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj odmah pojaviti u prodaji (od 24. jula 2015.). Detaljne specifikacije i slike telefona nalaze se u prilogu, a više informacije potražite putem:

www.tesla.info

Share.

Comments are closed.