BlackBerry Leap – Mobilni uređaj modernog dizajna koji garantuje sigurnost

0

Novi uređaj je savremenog i inovativanog dizajna, poseduje vrhunske performanse i namenjen je mobilnim profesionalcima kojima su sigurnost i privatnost na prvom mestu

Kompanija BlackBerry predstavila je novi mobilni uređaj BlackBerry Leap koji optimizuje  produktivnost i omogućava efikasnije upravljanje svakodnevnim komunikacijama. BlackBerry Leap je pametni uređaj koji funkcioniše na 10.3.1 operativnom sistemu i 4G LTE mreži. Ključne performanse uređaja su snažna baterija sa produženim vekom trajanja i virtuelna tastatura koja na najefikasniji način optimizuje svakodnevnu komunikaciju korisnika.

Ono po čemu se BlackBerry Leap posebno ističe je moderan i elegantan dizajn, sa naglaskom na HD all-touch ekran od 5 inča. Moćna baterija koja omogućava celodnevnu upotrebu uređaja naročito je pogodna za poslovne korisnike kojima je neophodna stalna kontrola i integrisano upravljanje komunikacijama.

Savremeno doba svakodnevno otvara nova polja i kanale komunikacije koji su izloženi sigurnosnim rizicima, pa je garancija bezbednosti i efikasna zaštita postala imperativ koji svaki pametni uređaj mora da ispunjava. BlackBerry Leap kreiran je sa namerom da zadovolji potrebe poslovnih i privatnih korisnika za unapređenom mobilnom sigurnošću.

Karakteristike kojima se BlackBerry Leap ističe u odnosu na ostale pametne uređaje na tržištu su:

  • Snažna baterija – Uređaj ima ugrađenu moćnu bateriju od 2800 mAh koja može da izdrži i do 25 sati intenzivnog korišćenja.
  • Unapređeni standardi sigurnosti – BlackBerry Leap je dizajniran tako da ispunjava najviše standarde bezbednosti koji u potpunosti osiguravaju privatnost korisnika. Poseduje moćne alate koji omogućavaju zaštitu od virusa, sajbernapada i podršku enkriptovanju korisničkih podataka, kao i opcije back up-a i povraćaja izgubljenih podataka.
  • Optimizovana tastatura prilagođena potrebama svakog pojedinačnog korisnika – Virtuelna tastatura koju uređaj poseduje omogućava povećanje produktivnosti prilikom upravljanja poslovnim i privatnim komunikacijama. Softver tastature pruža mogućnost bržeg i efikasnijeg kucanja, a unapređeni alat ispravki smanjuje greške na minimum ili ih potpuno eliminiše.
  • BlackBerry 10 OS 10.3.1 – Na uređaju je instaliran najnoviji BlackBerry operativni sistem koji donosi moderniji vizuelni prikaz celokupnog interfejsa i nove dodatke i opcije među kojima su najvažniji Amazon Appstore, BlackBerry Blend i BlackBerry Assistant. BlackBerry Blend je aplikacija koja na efikasan način povezuje sadržaj i podatke na pametnom telefonu sa računarom i tabletom. Korisnicima BlackBerry Leap-a je putem Amazon Appstore-a omogućena kupovina odnosno download većine aplikacija kojima su do nedavno imali pristup isključivo korisnici Android operativnih sistema. Takođe, novi operativni sistem donosi i softver BlackBerry Assistant koji predstavlja digitalnog asistenta kojim se upravlja glasovnim ili tekstualnim komandama.
Share.

Comments are closed.