BizIT – Prvi poslovni sajam u Beogradu

0

Ove godine će i Beograd dobiti svoj poslovni sajam – BizIT u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike koji će se održati od 12. do 16. maja na Beogradskom sajmu, najavljeno je na konferenciji za novinare.

BizIT je prvi sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja koji de okupiti najeminentije stručnjake iz ICT industrije koji de zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja.

„Pozivamo predstavnike privrede koji žele da se informišu o najboljim ICT rešenjima za unapređenje poslovanja da posete Bizit i direktno od najznačajnihih ICT kompanija saznaju koje su najbolje mogudnosti da to i ostvare. Sigurni da de BizIT u bududnosti postati referentno mesto za distribuciju ICT znanja, baš kao što su to slični sajmovi u svetu.“, rekla je na konferenciji povodom otvaranja sajma Vesna Čarknajev, direktorka izdavačke kude PC Press i menadžerka projekta BizIT.

Posetioci sajma imade priliku da ostvare i specijalne sajamske popuste, a ulaz na sajam BizIT bide slobodan za sve posetioce 58. Međunarodnog sajma tehnike.

BizIT se održava od 12. do 16. maja u Hali 2 Beogradskog sajma, a detaljan program konferencije i dodatne informacije dostupne su na zvaničnom sajtu www.bizit.rs.

Share.

Leave A Reply