Bitdefender ovlastio KEY4S kao svog eksluzivnog country partnera radi brže i bolje usluge u Srbiji

0

18/06/2014 –

Korisnicima iz Srbije omogućen pristup web sajtu na srpskom jeziku i lokalna tehnička podrška

Bitdefender, tvorac inovativnog antivirusnog softvera, ovlastio je KEY4S d.o.o. preduzeća za konsalting iz oblasti poslovanja i informacionih tehnologija kao svog novog eksluzivnog country partnera kako bi ponudio usluge na srpskom jeziku i potpuno lokalizovanu web podršku, kako kućnim korisnicima tako i kompanijama iz Srbije.

Ovo partnerstvo ima za cilj poboljšanje prodaje vodećih antivirusnih rešenja kompanije Bitdefender u Srbiji nudeći stručnu predprodajnu i tehničku podršku korisnicima i poslovnim partnerima kao i usluge u potpunosti prilagođene lokalnim potrebama.

Kao eksluzivni country partner, KEY4S će u Srbiji razviti mrežu partnera i predstaviće na srpskom tržištu Bitdefender proizvode i usluge kako bi se IT profesionalci i obični korisnici bolje upoznali sa nagrađivanom tehnologijom Bitdefendera.

Novi web sajt Bitdefender.rs je potpuno lokalizovan na srpski jezik a korisnicima iz Srbije stoje na raspolaganju lokalni predstavnici da odgovore na sva pitanja vezana za najsavremenija Bitdefender rešenja kao i da pruže podršku za srpsko tržište. Bitdefenderova saradnja sa firmom KEY4S iz Srbije će takođe omogućiti da ova antivirusna kompanija ostvari efikasniju komunikaciju sa lokalnim klijentima.

“Naš cilj je da na srpskom tržištu u predstavimo sve revolucionarne i nagrađivane Bitdefender proizvode,” izjavio je Miroslav Kovač, Bitdefender Country Manager iz KEY4S d.o.o. “Bitdefender poseduje svetsko ime i svetske proizvode, a mi to svetko ime možemo približiti I kupcima iz Srbije.”

“Uvereni smo u sposobnosti KEY4S da pomogne Bitdefenderu da u potpunosti ostvari svoj potencijal na tržištu Srbije,” izjavio je Miroslav Kovač . “Partnerstvo će nam pomoći da ostanemo usklađeni sa potrebama naših kupaca i poslovnih partnera iz Srbije i pružiti nam još veću prednost na tržištu koje se graniči sa matičnom zemljom Bitdefendera, Rumunijom.”

O firmi Bitdefender

Bitdefender je tvorac jednog od najbržih i najefikasnijih međunarodno sertifikovanih softvera za bezbednost na internetu. Kompanija je pionir u ovoj industriji, predstavljajući i razvijajući nagrađivana rešenja za zaštitu još od 2001. godine. Danas, Bitdefender tehnologija štiti preko 400 miliona kućnih i poslovnih korisnika širom planete.

Najbolje međunarodne organizacije za testiranje i svetski priznati stručnjaci prepoznaju Bitdefender kao proizvođača svetski najefikasnijih antimalver rešenja. U januaru 2014. godine, Bitdefender je osvojio najviše nagrade od strane AV-TEST-a,  i tako postao prvo antivirusno rešenje koje je u isto vreme osvojilo nagrade “Best Protection” i “Best Performance”. Bitdefender je isto tako potvrdio status lidera titulama kao što su “Best Antivirus of 2014” i dve nagrade izbora urednika od strane PCMAG-a, i Izbor Urednika za 2013 od strane CNET-a.

Za više informacija o Bitdefender proizvodima, posetite naš web sajt. Bitdefender takođe i objavljuje vesti na blogu HOTforSecurity, sa člancima vezanim za internet krađe, prevare i maliciozan softver.

O firmi KEY4S d.o.o.

KEY4S d.o.o. se bavi konsaltingom iz oblasti poslovanja i informacionih tehnologija sa sedištem u Beogradu u Srbiji. KEY4S d.o.o. je nastao kao odgovor na potrebe tržišta i kao sinergija znanja i iskustva nekih od najboljih stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija u Srbiji.

Share.

Leave A Reply