Besplatno održavanje kreditne kartice 3 u 1 Telenor banke za nove korisnike  

0

Svi novi korisnici kreditne kartice 3 u 1 Telenor banke dobijaju  besplatno održavanje kreditne kartice do kraja 2016. ukoliko podnesu zahtev od 15. marta do 31. maja.

Pogodnost koju donosi kartica 3 u 1 je, pre svega, mogućnost naprednog upravljanja karticom putem interneta ili mobilne aplikacije. Na taj način korisnici mogu da uštede vreme koje bi im bilo potrebno za odlazak u banku i sve završe onlajn, sa samo par klikova.

Bez odlaska u banku, preko mobilne aplikacije Telenor banke moguće je podesiti limite za  podizanje sredstava na bankomatima, kao i za plaćanja na   prodajnim mestima i putem interneta. Takođe, moguće je imati trenutni uvid u stanje, i buduće obaveze. Moguće je podešavati karticu i prilagođavati je ličnim potrebama što podrazumeva biranje kanala plaćanja, i njihovo uključivaje i isključivanje, zatim aktiviranje, izbor ili promenu PIN-a, blokadu ili zamenu kartice.

Da podsetimo, mogućnosti koje pruža 3u1 kreditna kartica Telenor banke su: revolving,  refinansiranje i plaćanje.

Uz tu kreditnu karticu  korisnicima je novac uvek dostupan, vraćanje pozajmljene sume počinje i do 45 dana kasnije, dok je otplaćeni deo duga odmah raspoloživ za korišćenje.

Telenor banka predstavlja najbrže rastuću onlajn banku u regionu i svojim korisnicima nudi inovativne servise koji spajaju telekomunikacijske i finansijske usluge.

Share.

Comments are closed.