Besplatan vebinar o važnosti prodajnih datuma

0

Serijal besplatnih vebinara pitajte.rs, u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), pokrenut je sa ciljem da izabrani stručnjaci ponude odgovore na brojna pitanja o poslovanju na internetu.

Naredni pitajte.rs vebinar biće premijerno prikazan u sredu, 7. decembra, u 20 časova na RNIDS-ovom YouTube kanalu, a tema o kojoj će biti reči je onlajn kupovina, sa fokusom na važnost praćenja sezonalnosti i uobičajenih prodajnih datuma.

Gost je Ivan Tanasković, specijalista u oblasti e-trgovine sa 15 godina iskustva u internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. U aprilu 2018. godine je pokrenuo prvi e-commerce magazin na Balkanu, na kome je do sada objavio preko 150 autorskih tekstova na temu internet prodaje.

Pored standardnih prodajnih sezona, svaka godina nam donosi nešto novo. Bilo da su to nove kulturne manifestacije ili sportska dešavanja, uvek postoji nešto dodatno što može biti od koristi za prodaju. Na pitajte.rs vebinaru, između ostalog, čućete i kako da unapredite prodaju, kreirate (godišnji) plan akcija, unapredite dostavu, izdvojite TOP proizvode, učestvujte u sezonskim sniženjima i još mnogo toga.

Tokom vebinara možete postavljati pitanja na ovu temu, a Ivan Tanasković će se potruditi da vam na njih odgovori.

Share.

Leave A Reply