Besplatan Facebook za Telenor pripejd korisnike

0

Heroj nove Telenorove pripejd kampanje, Danijela Veselinović je prva devojka u istoriji Srbije koja vodi duvački orkestar

Besplatan Facebook_foto2Svim pripejd korisnicima Telenor je omogućio godinu dana besplatnog interneta za korišćenje najpopularnije društvene mreže Facebook. Uz to, svi novi korisnici koji u periodu od 01.03.2016. do 01.06.2016 aktiviraju Telenor pripejd SIM karticu dobijaju i 50% popusta na Dodaj i Klik tarifne dodatke u prvih 31 dan od aktivacije.

„Trubačka princeza“ osvaja svet muzikom

Telenor podstiče i podržava mlade ljude koji veruju u sebe i imaju snagu i volju da pokreću svet. Danijela Veselinović iz Arilja je heroj po kojoj će korisnici prepoznati novu Telenor pripejd ponudu. Uspeh i strast ove mlade devojke, prema muzici, ali i sportu, inspirisala je  Telenor da ispriča njenu priču kroz kratki dokumentarni film „Disanje“, koji se može pogledati na Youtube kanalu kompanije.

Tokom prva tri meseca, besplatni internet za korišćenje Facebook-a, novim pripejd korisnicima aktivira se automatski. Nakon toga, novi, kao i postojeci pripejd korisnici mogu da aktiviraju besplatan servis putem aplikacije ili portala Moj Telenor.

Telenor pokriva celu Srbiju brzim mobilnim internetom i omogućava besprekorno korišćenje Facebook društvene mreže.

Share.

Comments are closed.