BenQ predstavlja prve bežične poslovne projektore s tehnologijom NFC: MW665+ i MX666+

0

BenQ, globalno priznati inovativni proizvođač u oblastima digitalnog životnog stila i predvodnik u DLP projektorima, predstavio je dva nova modela u svojoj ponudi poslovnih projektora: MW665+ i MX666+. Osmišljeni i konstruisani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device – donesite vlastiti uređaj), ovi bežični projektori omogućavuju svim profesionalcima i prezentatorima lakši rad na terenu uz pomoć, prvog u svetu, rešenja za bežične poslovne prezentacije preko tehnologije NFC (Near Field Communication) – tapNshow.

Zahvaljujući rešenju tapNshowTM i BenQovim sopstvenim aplikacijama za prezentacije, te posebnom dizajnu projektora, možete svoju poslovnu prezentaciju pokrenuti samo jednim dodirom s pametnog Android uređaja koji podržava NFC. Funkcija bežične projekcije uz pomoć NFC-a dostupna je na projektorima MW665+ i MX666+ koji su opremljeni Quick Wireless NFC Kitom i nude visoke performanse i izvrsnu vrednost za novac poslovnim korisnicima. Još jedna mogućnost za prezentacije putem NFC-a je kupovina BenQovog uređaja VGA Wireless Dongle-QPro. Ovaj dodatak je kompatibilan sa svim BenQovim projektorima, uključujući i modele MW665+ i MX666+.

“90% korisnika u modernim radnim okruženjima koriste privatne pametne telefone na poslu, kako bi bili produktivni u kancelariji i na terenu*. Bilo je neophodno unaprediti naša poslovna projektorska rješenja kako bismo odgovorili na ovu stalnu potrebu za prenosivim i prilagodljivim radom,“ kažu u kompaniji BenQ. “Prodaja naših poslovnih projektora porasla je 30%, a doživeli smo i značajan rast prodaje naših bežičnih dodataka u trećem tromesečju 2014**. Ohrabreni ovim rezultatima, predstavili smo MW665+ i MX666+ – prve na svetu bežične poslovne projektore s NFC-om koji koriste rešenje tapNshowTM. Nadamo se da ćemo tako omogućiti poslovnim prezentatorima da prezentacije održavaju praktičnije i jednostavnije, uz više samopouzdanja.”

Bežični poslovni projektori MW665+ i MX666+

Bežične prezentacije profesionalno i pouzdano

S mogućnostima bežične projekcije putem NFC-a i bežičnom vezom, projektori MW665+ i MX666+ poslovnim korisnicima omogućavuju inteligentnije, brže i fleksibilnije pokretanje prezentacija, uz sveobuhvatan izbor rešenja za bežičnu projekciju – od Quick Wireless NFC Kita za prezentacije s pametnih uređaja s NFC-om pa do dodatka Quick USB koji omogućuje postavljanje prezentacije s laptopa za samo 40 sekundi ili dodatka VGA Wireless Dongle-QPro koji pretvara projektor u bežični za veću slobodu tokom rada. Ostale karakteristike modela MW665+ i MX666+ uključuju:

• Jednostavnu i sveobuhvatnu korekciju slike: Kako bi ispunili očekivanja u svim uslovima, projektori nude 2D Keystone korekciju trapezoidne distorzije, podršku za bočnu projekciju te funkciju Corner Fit za projekciju na ograničenom ili neravnom prostoru.

• Vrhunske performanse slike: Projektori imaju visok prirodni kontrast kako bi osigurali vrhunsku jasnoću i poboljšanu oštrinu, osobito kod prikaza brojeva te visoku osvetljenje za konzistentno žarke tonove i jasan prikaz u svetlim prostorima. Takođe, uvek iznova omogućavuju vizuelno stimulišuću prezentaciju, sa živim bojama koje proizvodi rotirajući filter boja u šest segmenata i ekskluzivnim alatima za upravljanje bojama koji nezavisno podešavaju nijanse, tonove i zasićenje svih šest boja (RGBCMY).

• Visoka energetska efikasnost i štedljivost: U projektore su ugrađene osobine  koje štede novac kao što su BenQove tehnologije SmartEcoTM ili LAN Control, koje nude visoku uštedu energije odnosno održavanje uz minimalni trud.

BenQ Quick Wireless NFC Kit

Brz i jednostavan način za prikaz bežičnih poslovnih prezentacija

Dostupan uz poslovne bežične projektore MW665+ i MX666+, Quick Wireless NFC Kit sastoji se od dodatka NFC Wireless Dongle, NFC kartice, NFC nalepnice i Quick USB uređaja. Omogućava brzo i jednostavno podešavanje bežičnih prezentacija, bez obzira da li ih pokrećete s laptopa, tableta ili pametnog telefona. Jednostavno spojite NFC Wireless Dongle na projektor i dodirnite ga vašim pametnim uređajem s NFC-om kako biste preuzeli aplikacije tapNshow™ i QPresenter Pro. Ako je u pitanju projektor montiran na plafonu, umesto projektora dodirnite NFC karticu ili nalepnicu. Karticu ili nalepnicu je moguće postaviti na lako dostupna mesta kako bi se omogućilo brzo povezivanje s drugim uređajima. Svaka NFC nalepnica ili kartica označena je jedinstvenim SSID identifikatorom koji je identičan bežičnom SSID identifikatoru projektora, tako da je odgovarajući sadržaj uvijek upućen na ispravan projektor. Paket tapNshowTM NFC nalepnica moguće je kupiti i naknadno, za zamjenu izgubljene kartice ili za podršku instalacijama u velikim konferencijskim prostorijama.

VGA Wireless Dongle-QPro

Lagan i kompaktan, putuje gdje i vi

Kao deo bežičnog rešenja tapNshowTM za poslovne primjene, dodatak VGA Wireless Dongle-QPro dizajniran je kako bi oslobodio prezentatore potrebe za nošenjem prenosnih računara i na jednostavan način pretvorio projektor u bežični. Jednostavno se podešava – sve što vam je potrebno je VGA kabl i pristup Internetu. Ovaj dodatak najbolje ćete iskoristiti ako ga upotrebite uz pametni uređaj s NFC-om. Ugrađena NFC oznaka u dodatku VGA Wireless Dongle-QPro omogućiće vam da povežete pametni Android uređaj koji podržava NFC s projektorom pomoću samo jednog dodira – brzo i jednostavno. Druga mogućnost je da spojite dodatak na projektor VGA kablom i zatim povežete pametni uređaj bežičnom vezom s dodatkom. Tako prezentatori mogu tokom prezentacije pristupati datotekama smeštenim na Dropboxu. VGA Wireless Dongle-QPro se napaja putem BenQ Power Banka koji se isporučuje u paketu ili preko USB adaptera.

Bežični poslovni projektori BenQ MW665+ i MX666+ dostupni su na tržištu već sada, a ubrzo se očekuje i dolazak dodatka VGA Wireless Dongle-QPro

Share.

Leave A Reply