BenQ otkriva novi projektor za dnevnu sobu

0

Wireless Full HD Kit nove generacije; projekcija s kratke razdaljine; bočna projekcija s horizontalnom trapezoidnom korekcijom; fleksibilni zum i pomak objektiva; 6x brzinski RGBRGB rotacioni filter boja s tehnologijom BrilliantColor; sertifikati ISFccc; DarkChip3; MHL; tehnologija SmartEco.

BenQ, globalno priznati inovativni proizvođač u oblastima digitalnog životnog stila i predvodnik u DLP projektorima, sa zadovoljstvom predstavlja projektor za dnevni boravak W1350. Dograđujući svoj ugled lidera u projektorima za kućnu zabavu, s prvim mestom po prodaji kada su u pitanju Full HD projektori, BenQ želi da donese jednostavan užitak velikog platna u svaki dom, s projektorima koji se koriste jednostavno kao bilo koji drugi kućni aparat!

W1350 je BenQov najnoviji kućni projektor koji nudi veću slobodu instalacije i jednostavnost korišćenja, u kombinaciji sa svim prednostima bočne projekcije i projekcije s kratkog rastojanja, fleksibilnog zuma, pomaka objektiva, kao i Wireless Full HD kita i MHL (Mobile High-Definition Link) priključka. Uz pomoć ovog projektora za kućnu zabavu, svi mogu uživati u 100“ spektakularne, nekompresovane Full HD zabave gde god i kad god požele – bez složene montaže, zapetljanih kablova ili troškova preuređivanja. Savršen za kvalitetna porodična druženja i ličnu zabavu, W1350 može bilo koji prostor za život pretvoriti u središte zabave s igrama na konzoli, filmovima i videozapisima dostupnim na dodir tastera.

Užitak velikog platna koji se lako postavlja u bilo kojoj sobi po vašem izboru
Doživite ultimativnu fleksibilnost instalacije projektora, s jednostavnom instalacijom u bilo kojoj sobi u vašem domu. Korištenjem BenQove vodeće na svetu projektorske tehnologije s kratkog rastojanja, W1350 vam daje neverovatnu sliku dijagonale 100“ s udaljenosti od samo tri metra. Širok spektar udaljenosti projekcija omogućava 1,5x fleksibilni zum koji oslobađa vaš životni prostor. Mogućnost pomaka objektiva spasiće vas troškova preuređenja, zahvaljujući vertikalnom pomaku slike od 120% do 148% kako biste izbjegli projekciju na nameštaj. Bočna projekcija s horizontalnom trapezoidnom korekcijom lako ispravlja efekt trapezoida i omogućava korišćenje slobodnih uglova za postavljanje projektora.

Neverovatna slika danju i noću
Kada je W1350 jednom instaliran, slika je zaista vrhunska! Opremljen 6x brzinskim RGBRGB rotacionim filterom boja s tehnologijom BrilliantColor ovaj projektor stvara veličanstvenu Full HD sliku istinski živih boja. Bežični projektor W1350 zapanjiće vas slikom čiji je kvalitet dodatno poboljšan BenQovim Full HD optimiziranim optičkim sistemom koji se sastoji od 12 sočiva izrađenih u potpunosti od stakla i premazanih premazom niske disperzije. Ugrađeni DarkChip3 omogućava nadmoćni kontrast s jačim svetlinama i tamnijom crnom bojom. DLP tehnologija garantuje i dugotrajnu savršenost projektovane slike. Za još bolje performanse, W1350 uključuje ISFccc sertifikat za profesionalnu kalibraciju projekcije koji će vašim očima omogućiti uživanje u vrhunskoj slici bez obzira na doba dana, uz načine rada ISF Day i Night. Na kraju, projektor igračima omogućava brzo igranje izuzetno visokog odziva. Pored zadivljujućeg kvaliteta boja, W1350 daje i performanse bez latencije, idealne za igranje brzih akcionih igara i igara koje se kontrolišu pokretima.

Jednostavno rukovanje uz pomoć bežičnih rješenja
Bez obzira na to da li ste ljubitelj filmova, strastveni navijač ili ozbiljan igrač, W1350 će vam pružiti najveći užitak velikog platna, uz minimalne napore postavljanja. Mladi par s decom može odvojiti malo vremena za sebe i opustiti se gledajući omiljeni film u bilo kojoj sobi po svom izboru  BenQovim rešenjem za zabavu bez kablova – Wireless Full HD kitom nove generacije. Dostupan kao dodatak, ovaj moćni kit omogućava projektoru W1350 da prenosi nekompresovani sadržaj zapanjujuće Full HD kvaliteta iz jedne sobe u drugu – i to s punom podrškom za 3D! MHL priključak ugrađen u W1350 podiže koncept zabave bez instalacije na novi nivo, omogućavajući besprekorni žični ili bežični prenos s bilo kog pametnog uređaja s MHL-om, preko MHL kabla ili MHL dodatka. Nema potrebe za uključivanjem računara niti ustajanja, kada sve potrebno možete obaviti s daljinskog upravljača. Jednostavnost korišćenja W1350 upotpunjena je intuitivnim korisničkim interfejsom koji je sada još pametniji i toliko jednostavan za korišćenje da ga svako može savladati.

SmartEco™ za inteligentnu štednju energije
Ekonomičan prilikom instalacije, W1350 nudi i uštedu energije tokom rada. BenQova tehnologija SmartEco ne samo da smanjuje ukupni trošak posedovanja uređaja, nego i optimizuje projekciju putem dinamičke štednje energije. S ovom inovacijom istovremeno ćete dobiti svetlinu bez kompromisa, izuzetan kvalitet slike i optimizovani vek trajanja lampe. Čak i česti korisnici poput škola ili kompanija mogu da uštede do 70% struje koju inače troši lampa projektora i smanjiti troškove održavanja, istovremeno uživajući u ultra-živom doživljaju prilikom svake prezentacije.

Projektor za dnevni boravak W1350 dostupan je već širom Europe.

Share.

Comments are closed.