Bang & Olufsen odabrao Ingram Micro Inc. za svog novog distribucionog partnera u Evropi

0

Partnerstvo sa kompanijom Ingram Micro obuhvata i multibrend i Business-2-Business (B2B) poslovanje, i deo je napora kompanije Bang & Olufsen da ojača svoje prisustvo i performanse u tim kanalima.

Potpredsednik Bang & Olufsen za Evropu Jorge Agviar ovim povodom rekao je: „Zadovoljstvo nam je da se udružimo sa kompanijom Ingram Micro kako bismo poboljšali naše prisustvo u multibrend i B2B kategorijama.  Možemo da iskoristimo snažnu poziciju kompanije Ingram Micro u Evropi i njihovo iskustvo sa potrošačkim električnim uređajima da proširimo svoje poslovanje i unapredimo iskustvo korisnika u nebrendiranim prodavnicama brenda Bang-Olufsens.“ 

Poslednjih meseci, Bang & Olufsen je ojačao svoju organizaciju u Evropi pomoću novih mogućnosti u multibrend i B2B kategorijama, radi unapređenja performansi u okviru tih kanala. 

„Snaga, opseg, odnosi i iskustvo kompanije Ingram Micro u oblasti potrošačkih električnih uređaja i B2B u skladu su sa ciljevima rasta kompanije Bang & Olufsen, što znači da je ovo pravo vreme da se udružimo i razvijamo svoje poslovanje zajedno“, istakao je Renke Kriger, direktor za periferijske uređaje za EMEA regions, Ingram Micro. On je dodao i sledeće: „Zadovoljstvo nam je što smo odabrani za strateškog tržišnog partnera kompanije Bang & Olufsen i spremni smo da nadgradimo njihov uspeh.“ 

Ingram Micro pomaže kompanijama da realizuju ono što tehnologija obećava. Isporučuje pun spektar globalnih tehnologija i usluga lanca snabdevanja kompanijama širom sveta. Temeljno iskustvo s tehnološkim rešenjima, mobilnošću, cloud i rešenjima za lanac snabdevanja omogućava poslovnim partnerima da posluju efikasno i uspešno na tržištima koja opslužuju. Agilnost bez premca, dubinsko znanje o tržištu i poverenje i sigurnost koji potiču iz decenije dokazanih partnerstava omogućavaju kompaniji Ingram Micro da bude ispred ostalih. Više informacija možete pronaći na www.ingrammicro.com.

Bang & Olufsen je audio brend osnovan 1925. godine u Strueru, u Danskoj, a posvećenost i vizija njegovih osnivača Pitera Benga i Svenda Olufsena ostali su temelj kompanije. Bogato nasleđe sagrađeno na osnovu neprestajne posvećenosti stvaranju proizvoda koji pomeraju granice audio tehnologija nastavlja da pozicionira kompaniju na čelo audio inovacija. Danas, svaki Bang & Olufsen proizvod i dalje karakteriše jedinstvena kombinacija prelepog zvuka, bezvremenog dizajna, i umeća bez premca. Inovativni i progresivni audio proizvodi kompanije prodaju se širom sveta u Bang & Olufsen monobrend prodavnicama, preko interneta, i u multibrend prodavnicama. Kompanija zapošljava oko 900 ljudi i posluje na više od 70 tržišta. Akcije kompanije Bang & Olufsen su izlistane na berzi NASDAQ Copenhagen A/S.

Share.

Leave A Reply