Avira svim korisnicima predstavlja ‘avira antivirus pro’ sa najbržim malware mehanizmom ikada

0

27/07/2014 –

Svaki pretplaćeni Avira korisnik imaće pristup najboljoj i najaktuelnijoj Anti-Malware tehnologiji s Avira Protection Cloud-om i Avira URL Cloud-om uključujući i novi Anti-Malware mehanizam za brže skeniranje

Ekspert za bezbednost, kompanija Avira je saopštila, da su početkom jula lansirali Avira Antivirus Pro, koji čini novo i poboljšano jezgro iz svoje predstojeće linije proizvoda za 2015. godinu. Avira Antivirus Pro nudi svim svojim pretplaćenim korisnicima najbolju i najsavremeniju tehnologiju protiv zlonamernih programa, uključujući neograničeni pristup Avirinom Protection Cloud-u i Avirinom URL Cloud-u, koje su dve od najnaprednijih tehnologija za otkrivanje zlonamernih programa među dobavljačima bezbedonosnih rešenja.

Prebacivanje na Avira Antivirus Pro dešava se neprimetno i ne zahteva posebne radnje od strane korisnika. Ubacivanje ovog proizvoda će se postupno uvoditi svim pretplaćenim korisnicima u svetu, tako da će jedan od proizvoda koji se plaćaju dobiti novo ime tj. Avira Antivirus Suite biće preimenovan u Avira Antivirus Pro. Internet Security Suite i Ultimate Protection Suite korisnici uživaće u pogodnostima ažuriranja AV Pro jezgra, i to neće uticati na smanjenje funkcionalnosti njihovog proizvoda.

Avira nudi najbrži Anti-Malware mehanizam ikada

Takođe, Avira objavljuje kako od sada svojim korisnicima nudi i svoj najbrži anti-malware mehanizam kao deo lansiranja Avira Antivirus Pro. Po prvi put, Avira koristi xVDF (produženi Virus Definition File) koji omogućava kompaniji da poveća broj fajlova koji utvrđuju viruse i optimizuje brzinu skidanja fajlova. Što će proizvesti sledeće rezultate:

Pokretanje sistema će biti brže;

Fajl za utvrđivanje virusa će svakim ažuriranjem biti manje veličine;

Smanjen volumen VDF downloada;

Smanjenu potrošnju resursa od strane glavnog proizvoda.

„Avira je odana svom osnivačkom principu zaštite naših prijatelja i porodice od virusa, trojanskih konja, spajvera i svih ostalih zlonamernih programa koji se šire internetom“ rekao je Matias Hildebrand, Avira Antivirus Pro Produkt menadžer. „Zalažemo se za postizanje najviših standarda izvrsnosti za naše sigurnosne proizvode, dok oduševljavamo naše korisnike  kontinuiranim poboljšanjima korisničkog iskustva.“

Share.

Leave A Reply