ASUS Zenfone 2 smartfon dostupan u Srbiji

0

Prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB RAM-a je od danas dostupan kupcima u Srbiji

ASUS na tržište mobilnih telefona u Srbiji ulazi na velika vrata, modelom Zenfone 2. U pitanju je prvi mobilni telefon na svetu sa 4 GB RAM memorije, ali to nije jedina stvar koja ga izdvaja od konkurencije.

ASUS_Zenfone_2_kamera_tErgonomski oblikovan i na bokovima debeo samo 3,9 mm, Zenfone 2 savršeno leži u ruci, bez opasnosti od klizanja, a tasteri smešteni na poleđini omogućavaju lako i intuitivno korišćenje.

IPS ekran dijagonale 5,5“, pune HD rezolucije i živopisnih boja dominira prednjom stranom uređaja, a Corning Gorilla Glass 3 pruža odličnu zaštitu od grebanja, pa se s pravom može reći da ovaj ekran ispunjava zahteve i najprobirljivijih korisnika.

Za razliku od većine drugih vrhunskih telefona, Zenfone 2 ZE551ML ima podršku za dve SIM kartice, pri čemu obe mogu biti aktivne istovremeno, pa vam se neće desiti da propustite važan poziv. Uz 4GB RAM-a i brzi 64-bitni Intel Atom Z3580 procesor sa četiri jezgra, vaš telefon ne samo da će sa lakoćom pokretati sve aplikacije, ma koliko zahtevne bile, već će to moći da radi još dugo, sa svim nadolazećim aplikacijama. U svetu u kome se sve brzo menja i zastareva, ASUS Zenfone 2 predstavlja sigurnu investiciju. Zanimljiv video prilog o ASUS Zenfone 2 mobilnom telefonu možete pogledate dole.

Vidite ono što drugi ne mogu da vide

PixelMaster kamere su još jedan od aduta sa kojima se Zenfone 2 izdvaja od konkurencije. Posebno vredi istaći Low Light mod, sa kojim možete praviti odlične fotografije i u uslovima slabog osvetljenja. Kada vam je potrebna slika velike rezolucije i oštrine, tu je Super Resolution mod, koji pravi fotografije ekvivalentne rezoluciji od čak 52 MP. Zenfone 2 je opremljen sa dva blica, koji obezbeđuju prirodne boje na slikama.

Velika baterija koja se brzo puni

Baterija velikog kapaciteta garantuje da ćete svoj Zenfone koristiti duže nego što očekujete od telefona ovakvih performansi. Da stvar bude još lepša, BoostMaster tehnologija omogućava da bateriju napunite preko 50% za manje od pola sata. Samo 10 minuta punjenja obezbeđuje mogućnost razgovora u trajanju od 4 sata na 2G mreži i preko dva ipo sata na 3G mreži.

Odaberite boju po svom ukusu i kupite po promotivnoj ceni

Zenfone 2 ZE551ML je dostupan u sivoj, crvenoj i zlatnoj boji. Za one koji žele manji telefon, ASUS je spremio Zenfone 2 ZE500CL, sa ekranom dijagonale 5”, koji je dostupan u beloj i crvenoj boji.

Do polovine jula traje promotivna akcija, sa popustima do 5.000 dinara.

Share.

Comments are closed.