Ana Papež postavljena za novog regionalnog direktora kompanije IDC Adriatics

0

10/01/2014 –

Ana Papež, dosadašnji Sales and Conference menadžer kompanije IDC Adriatics , preuzela je vođstvo nad regionalnim poslovanjem IDC-a od 2. Januara 2014. Ana je preuzela ovu ulogu od Borisa Žitnika.

Kao regionalni direktor IDC-a, Ana će biti odgovorna za sve aspekte poslovanja IDC-a, uključujući tržišno  izveštavanje, usluge konsaltinga i organizovanje specijalnih događaja u regionu koji obuhvata Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, Albaniju i Kosovo. Ana je zaposlena u IDC-u preko deset godina i tokom ovog perioda, stekla je bogato i relevantno iskustvo za ulogu koju preuzima.  Pored njenih novih poslovnih zadataka, Ana će i dalje biti zadužena za razvoj poslovanja I prodaju IDC-a u Adriatic regionu.

Boris Žitnik, dugogodišnji regionalni direktor i koosnivač  kompanije IDC Adriatics, povukao se krajem decembra 2013. sa ove pozicije  u potrazi za novim poslovnim uspesima u ulozi nezavisnog konsultanta.  Gospodin Žitnik je radio u IDC-u gotovo 14 godina, i tokom ovog perioda uspeo je značajno da uveća prisutnost i razvije poslovanje kompanije IDC u svih osam zemalja regiona.

Share.

Leave A Reply