Air Serbia specijalna promotivna akcija – planirajte unapred i uštedite

0

Er Srbija, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, je najavila specijalnu promotivnu akciju nudeći gostima atraktivne cene karata za ranu rezervaciju letova iz Beograda do čak 36 destinacija u okviru mreže ove aviokompanije u Evropi i na Bliskom istoku. Svi gosti koji unapred planiraju svoja putovanja moći će putem ove fantastične ponude da ostvare znatne uštede prilikom kupovine karata.

Specijalne cene važe za povratne karte u Ekonomskoj klasi iz Beograda do sledećih atraktivnih destinacija u okviru mreže Er Srbije:

air serbia graf
* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od 16. do 23. marta 2015. godine, a važiće za putovanja od 15. aprila do 10. decembra 2015. godine (osim u periodu između 24. jula i 6. septembra za letove iz Beograda, 26. juna do 7. avgusta za letove ka Beogradu, kao i između 30. aprila do 4. maja za letove u oba pravca).

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili na internet sajtu www.airserbia.com

 

Share.

Comments are closed.