Air Serbia se povezuje sa kompanijom Abacus i jača prisustvo u Azijsko-pacifičkom regionu

0

Er Srbija je danas objavila da će od sada letovi avio-kompanije, po važećem redu letenja i cenama, biti dostupni preko vodećeg globalnog distributivnog sistema u Azijsko-pacifičkom regionu, kompanije Abakus internešenel (Abacus International).

Putničke agencije koje koriste rešenja kompanije Abakus na preko 20.000 lokacija će biti u mogućnosti da izvrše rezervacije za letove koje obavlja nacionalna avio-kompanija Republike Srbije ka 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku, preko brojnih konekcija koje omogućuje Etihad ervejz, njen partner sa udelom u vlasništvu.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: “Ovo partnerstvo predstavlja značajan korak u jačanju prisustva Er Srbije u Azijsko-pacifičkom regionu jer će putničke agencije imati pristup letovima u okviru naše mreže, što će privući poslovne ljude i turiste. Unapređenjem procesa rezervacija preko Abakus agenata, Er Srbija će značajno proširiti svoj distributivni potencijal u ovom značajnom regionu, čime će unaprediti svoju globalnu poziciju.”

“Uspostavljanjem direktne veze sa Abakusom, Er Srbija postiže znatno širu vidljivost, čime se povećava udeo u rezervacijama koje obavljaju tradicionalne i onlajn agencije, koje stiču uvid u raspoloživost sedišta u realnom vremenu i mogućnost da izdaju elektronsku kartu odmah nakon potvrde rezervacije,” izjavio je gospodin Ho Hung Mau, potpredsednik za distribuciju avio-kompanija kompanije Abakus. “Pošto je Beograd važna kapija ka Evropi, očekujemo da će prodaja letova ove ambiciozne avio-kompanije, sa kojom smo uspostavili veoma dobru saradnju, ubrzo značajno rasti. Er Srbiji i njenim partnerima želimo puno uspeha.”

Share.

Comments are closed.