Air Serbia privukla rekordan broj kandidata za radna mesta u kabinskoj posadi

0

Er Srbija, nacionalna aviokompanija republike Srbije, je danas u hotelu Crown Plaza u Beogradu bila domaćin svog petog po redu događaja namenjenog svim zainteresovanima za otvorena radna mesta nakon nedavno objavljenog nacionalnog konkursa za nove članove svog izuzetnog tima kabinskog osoblja, prepoznatljivog po gostoprimstvu i širokim osmesima.

Još jutros su organizatori bili prijatno iznenađeni kada im je postalo jasno da će ovaj događaj privući znatno veće interesovanje od bilo kog prethodnog konkursa koji je sprovela naša nacionalna avio-kompanija, kada je preko 1500 kandidata došlo na sam početak događaja.

Svi kandidati su imali priliku da podnesu svoju radnu biografiju, da se formalno prijave za ove atraktivne pozicije i da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje avio-kompanije Er Srbija, sa kojima su razgovarali, na srpskom i na engleskom jeziku, o svojim profesionalnim interesovanjima i upoznali se sa uzbudljivošću i dinamikom rada na usluživanju gostiju na visini od 12.000 metara i da saznaju više o prednostima vrhunskog programa obuke na radnom mestu koji Er Srbija nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja. Kandidati su takođe imali priliku da se upoznaju sa prisutnim članovima menadžmenta Er Srbije i da dobiju informacije iz prve ruke o načinu poslovanja Er Srbije kao i o profesionalnim mogućnostima koje nudi.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: “Veoma nas raduje što postoji ovoliko interesovanje mladih građana Srbije da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja. Drago nam je što u mnogim od kandidata koje smo danas upoznali prepoznajemo dobitnu kombinaciju dinamizma i preciznosti, kao i pozitivnog stava i istinske strasti prema ugostiteljskom poslu. Uvereni smo da ćemo među njima pronaći one prave koji će dopuniti i obogatiti naš tim.”

“Rekordno interesovanje koje smo danas imali ukazuje na to da Er Srbija uživa poverenje naših mladih profesionalaca i da se svrstala među najuglednije poslodavce u Srbiji. Isto tako, ponosni smo na to što se naša nacionalna avio-kompanija razvija toliko brzo da stvara sve više radnih mesta za građane Srbije i time doprinosi razvoju srpske privrede, što postaje sve važniji cilj ka kome težimo kroz naše ukupno poslovanje.”

Share.

Leave A Reply