ADATA predstavlja rešenje za skladištenje za kreatore sadržaja i kampanju stvaranja vlastite pozadine

0

Kampanja predstavlja proizvode nove generacije koji osnažuju kreatore sadržaja, umetnike i profesionalce

ADATA Technology, proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND Flash proizvoda, mobilnih dodataka, proizvoda za igre, električnih pogona i industrijskih rešenja danas predstavlja internet kampanju stvaranja vlastite pozadine (wallpapera) pod nazivom „ADATA Creates Legends“ (ADATA stvara legende). Ta kampanja je nastavak kampanje „Build to Create“ iz 2020. godine i ima za cilj podizanje svesti o ADATA-inim proizvodima sledeće generacije namenjenim kreatorima sadržaja, umetnicima i profesionalcima. Među novim proizvodima koji će biti predstavljeni u kampanji,su i serija SSD-ova ADATA LEGEND, ADATA-ini DDR5-4800 memorijski modul i SD 7.0 Express Card ADATA Premier Extreme SDXC.

SSD-ovi iz serije ADATA LEGEND

ADATA-ini SSD-ovi LEGEND 740 i 750 koriste PCIe Gen3 x4 i NVMe 1.3 i nude stalne brzine čitanja i pisanja do 2500/2000 i 3500/3000 MB/s kako bi kreatorima sadržaja i drugima omogućili neophodne performanse za stvaranje bez ograničenja. Njihove M.2 2280 specifikacije podržavaju najnovije Intelove® i AMD-ove platforme za stvaranje i produktivnost na najnovijim PC-jima, uključujući desktop i prenosne računare. Za korisnike kojima treba dodatni podsticaj tu je LEGEND 840 koji koristi PCIe Gen4 x4 i NVMe 1.4 kako bi ponudio brzine čitanja i pisanja do 5000/4500MB/s.

ADATA-ina DDR5-4800 memorija

ADATA-in DDR5-4800 memorijski modul podiže lestvicu u memorijskim performansama. Nudi veću propusnost, daje više propusnosti po jezgru središnje procesorske jedinice i dostiže frekvencije do 4800 MT/s. Ta arhitektura DDR5 DRAM-a omogućuava više grupa memorijskih čipova kao i više samih čipova. Trenutno dolazi u kapacitetima od 8, 16 ili 32 GB, a uskoro će uslediti i veći kapaciteti. Memorijski modul opremljen je ugrađenim PMIC-om (integrisanim sklopom za upravljanje potrošnjom energije) i ugrađenim ECC-om (kodom za ispravljanje grešaka) radi optimalne stabilnosti sistema.

Kartica SD 7.0 Express Card ADATA Premier Extreme SDXC

Zahvaljujući najnovijoj specifikaciji SD 7.0, ADATA-ina kartica 7.0 Express Card Premier Extreme SD za korisnike predstavlja revolucionarnu memorijsku karticu koja podržava PCIe i NVMe, pa je time više kao minijaturni SSD. Uz podršku za PCIe Gen3 x1 i NVMe, ta memorijska kartica nudi performanse čitanja i pisanja do 800/700 MB/s, što je otprilike 1,5 puta brže od SATA SSD-ova. U poređenju sa SD karticama UHS-II i UHS-I, otprilike je 2,7 i 8 puta brža. 

Internet kampanja „ADATA Creates Legends“

Kampanja „ADATA Creates Legends“ u kojoj stvarate vlastitu pozadinu (wallpaper) je takmičenje na Instagramu koje traje od danas do 10. decembra 2021. Da bi učestvovali u takmičenju, učesnici moraju da naprave vlastite jedinstvene pozadine za mobilni i podele objavu koristeći hashtag #AdataCreatesLegends, kao i oznake @adataglobal i @(nalog influencera). Najbolji radovi ući će u finalni odabir i takmičiće se za osvajanje ADATA DDR5-4800 16 GB U-DIMM memorijskog modula, PCIe 3.0 M.2 2280 SSD-a LEGEND 750 ili eksternog SSD-a SE800.

Saznajte više o kampanji ovde: https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/.

Share.

Leave A Reply