ADATA će 5. avgusta uživo strimovati predstavljanje proizvoda“Xtreme Innovation”

0

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom, dodataka za mobilne uređaje, proizvoda za gejmere, električnih motora i rešenja za industriju, na svom predstavljanju proizvoda “Xtreme Innovation” predstaviće celi niz novih proizvoda.

Internet događaj zakazan je za 5. avgust 2021. u 17h po srednjeevropskom vremenu, a biće predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja robnih marki ADATA i XPG, uključujući SSD-ove, DRAM module, memorijske kartice, kao i PC komponente i sisteme. Događaj će voditi XPG-ova Mera i podudara se sa obeležavanjem dvadesetogodišnjice postojanja ADATA-e koja će se slaviti tokom 2021.    

Ambasadorka robne marke XPG MERA – prvi put kao voditeljka

MERA je protagonistkinja priče robne marke XPG i ona predstavlja sve igrače kroz otpornost u odgovaranju na izazove i postizanje revolucionarnih rezultata. MERA je omiljena kod fanova širom sveta i postala je žarišna tačka robne marke XPG. Budite svedoci njenog prvog nastupa u svojstvu voditeljke na ADATA-inom livestream-u predstavljanja proizvoda.

Gledajte direktan prenos događaja i osvojite sjajne nagrade

Gledajte 5. avgusta prenos događaja na YouTube-u da biste videli najnovije proizvode robnih marki ADATA i XPG. Tokom strima napišite komentar u delu sa komentarima i uđite u izbor za osvajanje SSD-a, DRAM modula ili prenosnog računara XPG. Pratite ADATA-u na Instagramu: https://www.instagram.com/adata_global

Predstavljanje proizvoda putem interneta “Xtreme Innovation” firme ADATA Technology za 2021.

Share.

Leave A Reply