SkyShowtime najavio je da te čeka sjajno vreme na platformi. Uskoro stižu nove i eksluzivne serije, filmovi kao i originalni sadržaji.

0

SkyShowtime danas je otkrio fantastičan izbor novih i ekskluzivnih naslova koji će od ove godine stizati na našu platformu.

Pružajući svojim članovima najbolju zabavu od kompanija Paramount, NBCUniversal i Sky Studios, SkyShowtime brzo se pozicionirao kao omiljeno mesto zabave lokalnih i holivudskih hitova, pružajući usluge svojoj publici u preko 20 zemalja.

Nova kreacija scenariste Tejlora Šeridana, nominovanog za Oskara, The Madison biće sledeća serija u velikoj Yellowstone sagi koja će premijerno biti prikazana na SkyShowtime platformi. U seriji glumi Mišel Fajfer, tri puta novimovana za nagradu Oskar, i dobitnica nagrada Emmy® i Zlatni globus®. Druga sezona hvaljenogprednastavka, 1923 -u kojoj glume Harison Ford i Helen Miren – takođe će biti dostupna članovima SkyShowtime platforme. Serija prati Datone dok se suočavaju sa novim nizom izazova početkom 20. veka, uključujući uspon zapadne ekspanzije, prohibiciju i Veliku depresiju. Pored toga, gledaoci mogu da očekuju dolazak Yellowstone 150, novog dokumentarca sa Kevinom Kostnerom, koji istražuje Nacionalni park Jelouston i događaje koji su doveli do njegovog očuvanja.

Među favoritima sezone je i serija Yellowjackets (S3). Priča prati veoma talentovane devojke iz srednjoškolskog fudbalskog tima koje (ne)srećnim slučajem preživljavaju avionsku nesreću duboko u kanadskoj divljini. Star Trek: Strange New Worlds (S3) takođe se vraća na platformu, i to je serija zasnovana na godinama kada je kapetan Kristofer Pajk bio na čelu the U.S.S. Enterprise.

Ekskluzivne serije koje stižu na SkyShowtime uključuju The Agency, politički triler od 10 delova u kome glumi Majkl Fasbender, dva puta nominovan za Oskara, a izvršni producent je Džordž Kluni. Zasnovana na francuskoj hit drami Le Bureau des Légendes, serija prati Marsijana, tajnog CIA agenta, kome je naređeno da napusti svoj tajni život i vrati se u svoju stanicu u Londonu. Kada se ponovo pojavi bivša ljubav, romansa se opet rasplamsava. Njegova karijera, njegov pravi identitet i misija suprotstavljeni su njegovom srcu; ubacivši ih oboje u smrtonosnu igru međunarodnih intriga i špijunaže. U seriji takođe glume Ričard Gir, Džefri Rajt, Džodi Tarner-Smit, Džon Magaro i Ketrin Voterston.

SkyShowtime platformi se pridružuje i Lockerbie: A Search for Truth,serija od pet delova koja se bavi katastrofom u Lokerbiju 1988. godine. Svih 259 putnika i članova posade je izgubilo živote kada je Pan Am let 103 eksplodirao iznad Lokerbija 38 minuta nakon poletanja. Pored toga još 11 stanovnika je izgubilo živote kada je avion pao na tihi, škotski grad. Posle katastrofe i smrti njegove ćerke Flore, dr Džim Svajer, koga igra Kolin Firt, nominovan je za portparola porodica žrtava u UK, koje su se ujedinile da traže istinu i pravdu. Putujući kroz kontinente i političke podele, Džim kreće na nemilosrdno putovanje koje ne samo da ugrožava njegovu stabilnost, porodicu i život, već potpuno preokreće njegovo poverenje u pravosudni sistem.

Kao striming platforma posvećena obogaćivanju svoje lokalne ponude zabave, SkyShowtime nastavlja da investira u SkyShowtime originale i lokalne sadržaje. Španska serija, A Recipe for Murder biće najnovija serija na platformi. Serija od pet delova poznatog reditelja dokumentarnih filmova Hozea Gomeza beleži nasilnu smrt kolumbijskog hirurga Edvina Arijete na mirnom tajlandskom ostrvu. Ubica je Danijel Sančo, 29-godišnji ambiciozni kuvar poznat po svojim video snimcima na YouTube-u. Dokumentarac se pridružuje grupi prethodno najavljenih lokalnih naslova koji će biti premijerno prikazani na SkyShowtime, što uključuje Mamen Mayo, Schmeichel, Langer i Śleboda.

SkyShowtime je takođe najavio Happy Face, koji je inspirisan istinitom pričom o Melisi Mur; kritički hvaljenim podkastom Happy Face od iHeartPodcasts i Mur; i autobiografijom Shattered Silence. U seriji glavnu ulogu igra Denis Kvejd, dobitnik Emmy nagrade i dva puta nominovan za Zlatnog globusa. On glumi stvarnog serijskog ubicu, sa zloglasnim nadimkom „Srećno lice” zbog smajlija koje je nacrtao na dokazima gde se hvalio svojim zločinima.

SkyShowtime nastavlja da povećava svoj impresivan portfolio privlačnih i ekskluzivnih serija, nudeći članovima još više zabave poput Fight Night: The Million Dollar Heist,u kojoj glume Kevin Hart, Semjuel L Džekson, Taradži P. Henson, Don Čidl i Terens Hauard. Zasnovana na hvaljenom podkastu iHeart o istinitim zločinima, serija prati ozloglašenu o tome kako je oružana pljačka u noći povratničke borbe Muhameda Alija 1970. godine promenila ne samo život jednog čoveka već je na kraju transformisala Atlantu u „Crnu Meku”. Dexter: Resurrection takođe se pridružuje platformi sa Majklom C Holom, dobitnikom Zlatnog globusa i SAG nagrade, koji ponovo glumi Dekstera Morgana. On je takođe narator u prethodno najavljenom Dexter: Original Sin. Sledeći sadržaji koji stižu na platformu su Teacup, Hysteria! i podmuklo uvrnuta priča obesu”, Sweetpea u kojoj glumi Ela Purnel.

Pored navedenih naslova, SkyShowtime je najavio mnogo bioskopskih filmovai nove porodične favorite u kojima članovi mogu da uživaju uključujući IF i Kung Fu Panda 4, pored Abigail, A Quiet Place Day One, Back to Black i The Fall Guy.

SkyShowtime će takođe proširiti i svoju obimnu biblioteku sadržaja izborom najomiljenijih serija bez scenarija koje stižu na platformu od oktobra, uključujući Below Deck, Catfish: The TV Show, Ex on the Beach, Keeping Up With The Kardashians, Million Dollar Listing (Los Angeles and New York), izabrane serije iz The Real Housewives franšize, MTV Cribs, the Teen Mom franšizu, Top Chef i Vanderpump Rules.

Tačni datumi premijernog prikazivanja za sve naslove biće objavljeni kasnije.

Kai Finke, direktor SkyShowtime za sadržaj, rekao je sledeće: „Od legendarnog holivudskih glumaca do inovativnih lokalnih originalnih sadržaja, SkyShowtime je ponosan što je mesto uzbudljivih priča koje sa nestrpljenjem prate naši članovi širom Evrope. Nastavljamo da širimo našu ponudu serijama koje morate da pogledate kao što su Lockerbie: A Search for Truth i The Agency, zajedno sa uzbudljivim spin-ofovima i favoritima obožavalaca. Takođe sa uzbuđenjem najavljujemo širenje Yellowstone univerzuma serijom The Madison i drugom sezonom 1923. Pored toga, oduševljeni smo zato što možemo da proširimo našu listu lokalnih naslova uzbudljivim dokumentarcem o istinskom zločinu iz Španije, A Recipe for Murder – lokalni originalni sadržaji savršeno pokazuju našu posvećenost prvoklasnoj zabavi.”

SkyShowtime je direktno dostupan korisnicima preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV, odabranim distributivnim partnerima na svim tržištima i preko veb stranice www.skyshowtime.com.

Share.

Leave A Reply