Ingram Micro Partner Event 2019

0

Kada je prošle godine održan prvi Ingram Micro Partner Event ideja je bila da ovakvo okupljanje postane tradicionalno, a atmosfera i broj partnera na ovogodišnjem skupu, održanom 30. oktobra 2019. u Vrdniku, najbolji su pokazatelj da je kompanija na pravom putu da ovu zamisao ostvari.

Prisutne, okupljene u prijatnoj atmosferi hotela „Premier Aqua“, pozdravio je Vladimir Popović, generalni direktor kompanije Ingram Micro za zemlje jugoistočne Evrope koje nisu članice EU i za Bugarsku, istakavši da su oni za Ingram Micro prvenstveno prijatelji, pa tek onda poslovni partneri.

U tom kontekstu treba posmatrati i ovaj skup, gde se kroz neformalno druženje realizuje i vrlo korisna razmena iskustava.

Ideju o održavanju ovakvih skupova pozdravljaju i predstavnici partnerskih kompanija Ingram Microa, visoko ocenjujući njihov značaj za bolje uzajamno

upoznavanje i, posledično, za stvaranje kompaktnijeg poslovnog ekosistema.

U kratkom izlaganju  Vladimir Popović je izneo glavne činjenice o kompaniji globalno, kao o onoj koja „realizuje obećanja tehnologije“, a onda se posebno osvrnuo na njeno prisustvo u zemljama jugoistočne Evrope. 

Po njegovim rečima, Ingram Micro iznad svega ima za cilj da njegovi partneri budu profitabilni i da zajedno imaju više uspeha kod korisnika. Sudeći po izjavama njihovih predstavnika, partnerske kompanije izuzetno cene ove napore i vrlo su svesne  vrednosti saradnje sa Ingram Microm.

Share.

Leave A Reply