Nikad lakši pristup omiljenim aplikacijama na vašem Huawei uređaju uz AppGallery

0

Od sredine februara, korisnici Huawei pametnih uređaja imaju lakši pristup svim aplikacijama na AppGallery prodavnici. Ono što je opšte poznato je da od 2019. godine Huawei telefoni dolaze do Google servisa putem Gspace aplikacije, ali se sada to menja. Veliki broj ovih, kao i ostalih aplikacija, dostupno je direktno sa AppGallery, na veoma jednostavan način.

Gbox doprinosi praktičnosti

Praktično rešenje jeste Gbox, integrisan u AppGallery, tako da je sada svim EMUI korisnicima dostupno apsolutno sve što im je potrebno direktno iz njihove prodavnice aplikacija AppGallery na Huawei uređajima. Gbox je aplikacija treće strane, i sva njena korisnost se ogleda u omogućavanju korisnicima da instaliraju aplikacije sa punom funkcionalnošću, sa svim notifikacijama i najnovijim ažuriranjima.

Pri odabiru neke od popularnih Google aplikacija, poput Google Maps, Google Drive ili Gmail-a, jednostavnim pritiskom na dugme Install, uz prvu takvu aplikaciju koju instalirate dolazi i brza instalacija Gbox-a. Tada korisnik u Gbox treba da unese svoje podatke Google naloga, posle čega to više nije potrebno. Svaka sledeća aplikacija se instalira za samo par sekundi, uz jedan pritisak na dugme Install na AppGallery prodavnici aplikacija.

Bitna činjenica je da su sada sve željene aplikacije dostupne odmah na početnom ekranu Huawei uređaja, i nisu više skrivene u drugim aplikacijama, kao što je to nekada bio slučaj.

Jednostavnost korišćenja i sigurnost na najvišem nivou

Svaka poteškoća je ovim odličnim rešenjem uklonjena, tako da na telefonu poput Huawei Mate 50 Pro svaka aplikacija radi stabilno i instalira se velikom brzinom. Nivo bezbednosti je, kao i uvek kod Huawei uređaja, na najvišem nivou i bezbednost podataka korisnika se ne dovodi u pitanje. Sve aplikacije koje se nalaze na AppGallery su testirane od strane kompanije Huawei, čime je garantovana bezbednost pri regularnoj upotrebi. AppGallery poseduje potpun sistem za obezbeđenje zaštite, koji se sastoji od verifikacije imena proizvođača aplikacije, testiranje od četiri koraka, kao i zaštitu pri skidanju i samoj instalaciji aplikacije.

Na ovaj način, AppGallery postaje jedinstvena i veoma korisna prodavnica aplikacija u kojoj možete pretražiti, odabrati i instalirati veliki broj korisnih aplikacija, na samo jednom mestu. Ovim je svaka briga korisnika Google aplikacija uklonjena, jer je sada sve dostupno kroz prodavnicu AppGallery.

Share.

Leave A Reply