Putujuća prezentacija Canon Smart Working 2023

0

Putujuća prezentacija Canon Smart Working 2023, koju organizuje Canon CEE u martu i aprilu 2023. godine, predstavlja odličnu priliku da saznate više o Canonovim rešenjima sa jednim zajedničkim imeniocem – smart working. Na događajima u Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj, Srbiji i u Severnoj Makedoniji kompanija Canon i njeni partneri će pripremiti demonstracije scenarija iz stvarnog života o tome kako raditi pametno, poboljšati efikasnost zaposlenih, smanjiti troškove i povećati bezbednost.

Od hibridnog ka pametnom

Definicija Smart Workinga (pametnog rada) je mešavina onoga što nazivamo hibridnim radom iz kancelarije i rada na daljinu, zamenjena pametnim radom – radom koji se može obavljati u bilo koje vreme, bilo gde i sa bilo kog uređaja, što omogućava maksimalnu fleksibilnost i efikasnost. Tri ključne oblasti pametnog rada su saradnja i povećana produktivnost zaposlenog, smanjenje troškova i bezbednost podataka. Imajući to u vidu, bila je neophodna velika promena u načinu razmišljanja, jer se rad na prostoru između kancelarije i kuće premestio u mnogo širu oblast, pa su zbog toga nastale potpuno nove potrebe obezbeđivanja sigurnih, jednostavnih i transparentnih procesa koje je moguće pratiti, kao i omogućavanja upotrebe pomoćnih alatki.

Rešenja za određene poslovne potrebe

Putujuća prezentacija Canon Smart Working 2023 donosi nove scenarije sa rešenjima za određene poslovne potrebe. Koncept tog događaja je da prikaže različite radne scenarije i procese u stvarnim situacijama u kancelariji i prilikom rada sa daljine. Na mestima održavanja u gradovima domaćinima nalaze se najnovija Canonova rešenja i proizvodi, koji pružaju besprekorno i fleksibilno iskustvo rada, omogućavajući prednosti kao što su povećana produktivnost, ravnoteža između posla i privatnog života, i bezbednost.

Smart working se usredsređuje na digitalizaciju dokumenata, na obradu dokumenata i na štampanje. Digitalizacijom dokumenata kompanije štede vreme, ubrzavaju procese, pojednostavljuju ih,  povećavaju njihovu transparentnost i olakšavaju razmenu informacija. Na taj način se posao zaposlenog može obavljati brže, bez prekida i efikasnije. Zaposleni nisu vezani za „vreme i prostor“, i to pretvara kompaniju u izuzetno prilagodljivu organizaciju.

„Mi u kompaniji Canon verujemo da su naše dugogodišnje nasleđe u branši i naša usredsređenost na pametna rešenja za rad naše ključne konkurentske prednosti. Posvećeni smo tome da našim klijentima pružimo najnovije tehnologije i alatke koje su im potrebne da rade pametnije i efikasnije, bilo da su u kancelariji, kod kuće ili u pokretu“, kaže Angelina Vučković, Canon CEE GmbH, Predstavništvo Beograd, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria.

Povezivanje vašeg poslovanja: Radite pametnije, a ne napornije

Smart Working rešenja za vašu firmu na Putujućoj prezentaciji

Putujuće prezentacije su prilika da zainteresovani otkriju na koji način celokupan Canonov portfolio rešenja podržava sveobuhvatno upravljanje dokumentima, od digitalizacije preko obrade i štampanja. U neka od pametnih rešenja za rad koja će biti prikazana na putujućoj prezentacije spadaju i sledeća.

Digitalna soba za poštu pretvara klasične papirne dokumente u digitalni format, memoriše ih i prosleđuje ih primaocu u određenoj firmi. Ako je neophodno, prilaže i zahtev za određenim zadatkom, kao što su potpis, komentar ili odgovor. Moguće je i nadgledati proces obrade dokumenta i slati ga elektronski ili na papiru.

Kao što i sâm njen naziv sugeriše, Digitalna arhiva služi za arhiviranje dokumenata u digitalnom formatu. Ovo rešenje donosi nekoliko prednosti: radi veće bezbednosti, dokumenti se mogu čuvati na više različitih lokacija (na čvrste diskove, u informatički oblak), oni zauzimaju mnogo manje prostora nego dokumenti u papirnom obliku, pretraživanje dokumenata je jednostavno i brzo, i dostupni su 24 časa dnevno.

Obrada faktura olakšava pregledanje i uređivanje faktura koje primite u kancelariji ili kada radite sa daljine. Firma ima odličnu kontrolu nad primljenim fakturama, efikasno izbegava odlaganja plaćanja, a računovodstvo može bolje da predviđa i kontroliše finansijske tokove.

Posebno područje na Putujućoj prezentaciji 2023 biće namenjeno štampanju u okviru preduzeća, a u njemu će biti prikazana štamparska rešenja za efikasno štampanje u okviru preduzeća.

Povezivanje vašeg poslovanja

Uz napredne tehnologije i fleksibilne usluge za pametni rad, Canon pruža kompanijama rešenja koja mogu u potpunosti da prilagode svom načinu rada.

Krajnji cilj tranzicije od hibridnog ka pametnom radu je da obezbedi personalizovanu fleksibilnost, pomoću koje firme omogućavaju svakom od svojih zaposlenih da postignu maksimalnu efikasnost i, u isto vreme, zadovoljstvo tokom rada.

Više informacija o rešenjima Canon Smart Working dostupno je na https://www.canon.rs/business/campaigns/smart-working/

Share.

Leave A Reply